כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות..
    רווית
    18/02/2010

יש אפשרות להפוך את הפיטמה ליותר ורודה,אם אתם תוהים למה זה כי זה ניראה יותר טוב ואני מעדיפה ורוד. רק תירשמו אם יש אפשרות.
    איך מגלחים?ניגד כיוון השערה או יחד איתה?
    אתמול קרה לי מיקרה-שחברה שלי הורידה את החזיה(עם חולצה,רק בלי חזיה) וכשהחזיה ירדה אז הפיטמה שלה לא היזדקרה? ואצלי זה כול הזמן מזדקר-כי זה נגע בה בטוח.
    יכול להיות שזה אומר שהיא לא חרמנית ואני כן?זה קשור?

כול פעם שאני עושה ספורט ואני עושה מקפל או משהו ופותחת רגלים. (זה כביכול תרגיל שאת נימצאת על הגב עם רגלים פתוחות כאילו במצב של שכיבה)בקיצור לאחר מכן יוצאים לי גזים ::/ (אני לא מצליחה להישתלט עליהם))יש לי חשק עזזזז לפיפי וראיתי שעל התחתון שלי היו סימנים לבנים כאלה. יש דרך למנוע את הגזים מהפות? למה זה קש\ור?למה זה נוצא?ולמה אני לא יכולה לישלוט על זה?!?!???????????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות..

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    18/02/2010

אין אפשרות לשנות את גוון הפטמה. עדיף לא לגלח בכלל אלא לעשות שעווה או להשתמש במכשיר אפילציה אחרת השיערות צומחות עבות/קשיחות וכהות יותר. לא כ"כ הבנתי את השאלה לגבי הפטמה המזדקרת. והגזים מהפות זה בועות אוויר, זה קורה, אני מבינה שזה יכול להיות לא נעים אבל זה משהו טבעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה המשך

דפנה :)
    19/02/2010

אני מדברת סתם בקשר לגילוח הבית שחי אני פשוט רוצה להבין אחת ולתמיד איך אמורים לגלח!
    בקשר לפיטמה זה כאילו מצב שמשהו נגע לה בפיטמה אבל היא לא היזדקרה וכשלי קרה אותו המצב אז היא כן-יכול להיות שזה אומר שאני חרמנית והיא לא? :O
    בקשר לגזים מהפות. יש אפשרות להפחית אותם?כי יש לי את זה כול הזמן-בכמות מסחררת.-הסימנים הלבנים לא אומרים כלום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    22/02/2010

לגבי הסרת שיער, מציעה לך להפנות את שאלתך לפורום להסרת שיער. בקשר לפטמה, אצלך ההזדקרות של הפטמה מבטאת חרמנות אצלה יתכן שהחרמנות מתבטאת בדרכים אחרות, אצל כל אחת זה מתבטא באופן שונה, אין כאן כללים, זה אינדיבידואלי. לגבי גזים מהפות, תבדקי באיזה מצבים זה קורה יותר? ובהתאם לזה אנסה לכוון אותך. תזכירי לי על איזה סימנים לבנים את מדברת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורה

רווית
    23/02/2010

קורה לי בעיקר בזמן שאני עושה ספורט -רוב הזמן זה לא קורה לי ממש אבל אחרי שאני עושה ספורט זה קורה לי לפעמים גם סתם בבוקר.
    יוצאים לי סימנים לבנים אחרי שיוצאים לי גזים מהפות אני לא יודעת אם זה קשור אבל ניראלי שכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו