מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות, חשק מיני, וחסימותחייל18/02/2010
מזה כחצי שנה שאני אוכל סרטים על עצמי עם אוננות, מצד אחד אני יודע שאין שום פסול באוננות מבחינה גופנית וכו', אבל מצד שני אוננות פוגעת בחשק המיני שלי.
אני מרגיש שאחרי ימים שאני מאונן החשק שלי לבצע אינטרקציות עם בנות יורד מהרגיל, לעומת זאת אם אני לא מאונן אז החשק גבוה מהרגיל.
עד שהגעתי למצב כזה שהפסקתי לאונן לתקופה של חודש פחות או יותר.
עכשיו הדרך להפסיק לאונן היתה מאוד קשה, זה קשה להפסיק משהו שמוגדר כטוב אחרי שנים של שימוש, ובסופו של דבר נאלצתי לסגור את עצמי לגמרי מכל דבר שיכול לגרום אצלי לחשק לאונן, שזה אומר אינטרנט בשלל צורותיו (במחשב, בפלאפון), כבלים, מגזינים, וכו'.
מה שכמובן מפריע לי ומגביל אותי מאוד..
אז עכשיו חזרתי לנקודת המוצא, שבה אני עומד על פרשת דרכים ושואל את עצמי לאונן או לא לאונן..
האם באמת יש קשר בין אוננות לחשק מיני טבעי? או שזה הכל פרי המצאתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחייל שלום
מירב שרון18/02/2010המשפטים שאתה אומר לעצמך, אתה מאמין בהם וזה מה שמשפיע לכאן ולשם. אם אתה אומר לעצמך שאוננות פוגעת בחשק שלך, אז זה כמו נבואה שמגשימה את עצמך. אין קשר בין השניים, ולא רק זה, אוננות אף יכולה להגביר את החשק, you use it or you lose it כמובן שהכול עניין של מינון, באיזה תדירות אתה מאונן באופן טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חייל19/02/2010פעם-פעמיים ביום. אז אין שום קשר בין אוננות לבין ירידה בחשק המיני בכלליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)