טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני וחברה שלי קימנו יחסי מין לא בטוחים אך גמרתי בחוץ... אני לא בטוח אם לגמרי גמרתי בחוץ או גם קצת בפנים. קניתי פוסטינור ליתר ביטחון (כי אנחנו עדיין בתוקף של הגלולה) השאלה שלי אם אנחנו יכולים לקיים יחסי מין עכשיו לא בטוחים וישר אחרי זה לקחת את הגלולה בביטחון שלא קרה כלום? האם אנחנו יכולים אחרי זה לקיים יחסי מין ? ושאלה נוספת.. כמה זמן נמשכות התופעות לוואי הצפויות לאחר לקיחת הגלולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבנתי בבקשה לפנות שאלה זו בפורום רופאי נשים בהזדמנות זאת אומר לך בבקשה להשתמש האמצעי מניעה!!! לא רצוי שהיא תיקח פוסטינור שוב ושוב זה לטובתה וגם שלך להיות מוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד