היא מתביישת בגוף שלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היא מתביישת בגוף שלה.
    בחור
    22/02/2010

שלום
    אני בן 17 ויש לי חברה בגילי.
    אנחנו כבר כמעט שלושה חודשים ביחד ואנו מכירים כבר שנה וחצי.
    כבר שכבנו ואנחנו אוהבים אחד את השני אבל יש בעיה שמציקה לי.
    היא מתביישת בגוף שלה.
    נכון, היא טיפה מלאה, ואמרתי לה עשרות פעמים שזה לא מפריעה לי ושהיא הכי יפה בעולם בעיניי ועדיין, כל מגע אינטימי נערך בחושך ומתחת לשמיכה כשכל מה שנשאר לי זה רק לדמיין.

דיברנו על זה, והיא אומרת שהיא לא מרגישה בנוח עם הגוף שלה וזה פוגע בי, כי אני מרגיש שהיא לא בוטחת בי מספיק ולא מרגישה איתי בנוח כמו שהייתי רוצה וכמו שאני מרגיש בנוכחותה.

אני מקווה שזה הפורום הנכון, ואם לא אשמח אם תפנו אותי.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היא מתביישת בגוף שלה.

הוספת תגובה

• לבחור שלום

מירב שרון
    22/02/2010

זה לגמרי הפורום הנכון. לדבריך, לחברה שלך יש דימוי גוף ירוד, זה משפיע על ההערכה העצמית והביטחון העצמי שלה וכל זה בלי שום קשר אליך, כמה שלא תחמיא לה בסופו של דבר זה איך היא תופסת את עצמה ומה היא מרגישה לגבי עצמה. המיניות של האשה עם עצמה ועם הסביבה קודם כל תלוי במידה שבה היא מרגישה בנוח עם הגוף שלה, עוד לפני שהיא יכולה להתחבר למיניות שבה.
    זה מאוד חשוב שיש ביניכם תקשורת פתוחה ושאתם מדברים על זה. אני ממליצה לך להפנות אותה לספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. מדובר בספר שניתן לרכוש בצומת ספרים וזה ספר שמיועד לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה. בתקווה שזה יעזור לה ואז אולי תרגיש יותר בנוח עם הגוף שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יכול להפנות אותה לקנות ספר

בחור
    22/02/2010

זה ייראה ממש מוזר...
    מה לדעתך תהיה ההתנהגות הנכונה במצב הזה? מה להגיד ומה לעשות אם בכלל?
    יש דרך כלשהי שבה אני יכול לגרום לה, אפילו בקצת, להרגיש נוח יותר עם עצמה?

תודה =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פתרון

מירב שרון
    23/02/2010

אם אתה לא יכול להפנות אותה לקנות את הספר, אז תקנה לה את הספר בעצמך. אתה יכול גם לשתף אותה בכך שהתייעצת בפורום לגביכם וזאת הייתה ההמלצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם זה פתרון בעייתי

בחור
    23/02/2010

אני הייתי נעלב קצת אם הייתי במקומה, ואני מפחד לפגוע בה שלא בכוונה...
    מלבד ספרים, מהי לדעתך ההתנהגות הנכונה? לחכות עד שהיא תבטח בי מספיק ותרגיש איתי בנוח (מה שכרגע נראה שייקח שנים) או להמשיך ולנסות לדבר איתה על כך, ולהחמיא לה שאני אוהב אותה ואת הגוף שלה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

שיר
    23/02/2010

אפילו שבטח כבר עשית את זה, אני ממליצה שתמשיך להחמיא לה
    בגילאים צעירים יותר הייתה לי בדיוק אותה בעיה עד שהגיע האחד שהחמיא לי כל הזמן ובכל רגע על המראה החיצוני [בשלבי ההתפשטות זה חשוב במיוחד] ולאט לאט היא תרגיש יותר בנוח
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור

דניאלה פרייפלד
    23/02/2010

אני חייב להחמיא לך על כך, שאתה מקבל את גופה כפי שהיא ,ואינו מעונין לשנות אותה, אלא לקבל אותה כפי שהיא!!!!
    אמרת שדברת על זה ..ניסיתי לגזור ולהדביק את דברך הקודמים (ללא הצלחה) שאמרת שאתה נפגע ..
    האם כך דברת או שהדיבור היה בנסיון לשכנע אותה שאתה מקבל אותה...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

בחור
    24/02/2010

אני לא בדיוק נפגע מזה... העובדה שהיא מסתירה ומתביישת ממני ושהכל נעשה בחושך / מתחת לשמיכה גורמת לי להרגיש מוזר ושהיא לא בוטחת בי.
    כמובן שהייתי שמח אם היא הייתה מחליטה להיכנס לכושר ולשמור קצת בארוחות, אבל הבטן הקטנה שיש לה זה לא מה שיגרום לי לא לאהוב אותה.
    אני רק רוצה שהיא תרגיש בנוח איתי ותהיה שלמה עם הגוף שלה.

תודה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור

דניאלה פרייפלד
    25/02/2010

יפה אבל לא ענית לשאלה אם כך אמרת לה....
    אם הרגש שעולה מדברך כאן או שאתה מנסה לשכנע אותה...
    ואין קשר לתחושה שלה ..של עצמה !!! ולבטוח בך ...לא לקחת את זה אישי ..זה השריטה שלה לא קשור אליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אז ככה

בחור
    25/02/2010

אמרתי לה כמה פעמים שחבל לי שהיא מסתירה ממני, ושאני מרגיש שהיא לא בוטחת בי בשל כך.
    היא אמרה שאין קשר בין הדברים וזה פשוט בגלל שהיא לא מרגישה בנוח עם הגוף שלה.
    בכל מקרה תודה על התשובות, ואני אמשיך להחמיא לה עד שהיא סופסוף תרגיש בנוח בנוכחותי.

ושאלה קטנה נוספת, האם יכול להיות שתהיה בעיה בתנוחת דוגיסטייל עם איבר באורך 12-13 ס"מ?
    אנחנו מסתבכים קצת... השמיכות והחושך הן שיוצרות את הסירבול או שהוא פשוט לא ארוך מספיק?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור

דניאלה פרייפלד
    25/02/2010

תנסה לשנות דיבור מקצת....ההתנהגות שלה לא מכוונת "נגדך" באמת!!!
    להוצאי את מסתירה את לא בוטחת ניסוח בלי את כנגדי....
    אלא אני מבין שקשה לך עם גופך, אבל אני אוהב אותו,
    אני מבין ש...
    במקום עור מלא אולי להביא מנורת לילה .. או פנס ולשחק איתה להכניס אותו למשחק המקדים לא מיד...
    שאת תהיהי מוכנה אני כאן...
    להחמיא לה על תחושת העור שלה...
    אין קשר האורך בסדר
    תן לה זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

בחור
    25/02/2010

ועל שאר התגובות.

יהיה בסדר (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורים שמח

דניאלה פרייפלד
    26/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו