מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמורן23/02/2010
שלום אני בת 17 ואני וחבר שלי עושים סקס יבש לעיתים , כי אני עדיין לא הרגשתי כ"כ מוכנה לעשות את זה לגמרי . אנחנו כבר שנה בייחד והנה החלטנו שהגיע הזמן...
הפחד היחיד שלי הוא זה שבהתחלה הכל יזרום טוב ונמשך אחד לשני ובסוף אני לא יהנה , ז"א אני יגמור או משהו כזה....ואני ירגיש סתם רטיבות ומגעיל באמצע. כי פעם אחת קרה לי שהיינו באמצע סקס יבש ובהתחלה הייתי ממש חרמנית והכל....ואז אחרי כמה זמן שכבר לא גמרתי אז ירד לי באמצע והמשכתי רק כדי לא לבאס אותו. בקיצור השאלה שלי אם יכול להיות מקרה כזה שפתאום ירד לי מכל זה ואני לא יגמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן שלום
מירב שרון23/02/2010אני מבינה שאינך מרגישה מוכנה לשלב של קיום יחסי מין מלאים וזה לגמרי לגיטימי. כמו כן, אני מבינה ממך שאת כן מרגישה מוכנה לסקס יבש איתו, האם את עושה את זה על מנת לרצות אותו או כי את באמת מוכנה לזה ? כי את מביאה חששות גם כאן, המשפטים שאת אומרת לעצמך כגון "...ואני ירגיש סתם רטיבות ומגעיל באמצע..."אם תחווי אורגזמה מראים שאת חוששת גם מפני האורגזמה איתו. האם אי פעם חווית אורגזמה עם עצמך באמצעות אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מורן23/02/2010אני חושבת שלא כ"כ הבנת את הכוונה שלי, אני כן חוויתי אורגזמה.
ואני כן מוכנה לקיום יחסי מין כרגע ..
פשוט קרה מקרה שהוא החדיר לי אצבעות ולא נהנתי ומשפשוף יותר נהנתי....
אז אני מפחדת שאני לא יהנה מעצם החדירה שזה כל העניין בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון24/02/2010את מציינת שהנך מגיעה לאורגזמה, מה שיותר מגרה אותך זה גירוי חיצוני בדגדגן, רוב הנשים אכן מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. את יכולה לדבר עם החבר שלך בצורה פתוחה להביא בפניו את מה שאת מרגישה, לבקש ממנו שיעזור לך בזמן שהוא מחדיר אצבע אפשר שאת או הוא תדאגו במקביל גם לגירוי חיצוני בדגדגן, וכך את גם תרגישי יותר גירוי מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)