מחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר
    מיקה
    23/02/2010

היי, אני בת 17 וחצי ויש לי חבר קבוע... עד עכשיו שכבנו רק עם קונדומים, אבל גם מטעמי בטיחות וגם בגלל שהמחזור שלי לא סדיר בכלל וזה מעיק על החיים שלי, רציתי להתחיל לקחת גלולות.
    אבל אני חוששת מנזק לגוף שלי מהרבה הורמונים בגלל זה עד עכשיו השתמשנו רק בקונדום. אבל העניין עם המחזור הלא סדיר כבר יותר מדי מטריד אותי.. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• מחזור

תמר
    24/02/2010

איזה נזק בדיוק גלולות יכולות לעשות?
    יש גלולות עם קצת הורמונים וממש לא משפיעות לרעה על הגוף הייתה לי בעיה של דימומים בזמן החודש והחלתי לקחת פמינט ויש עוד גלולות שיש קצת הורמונים ואם אין לך בעיות מיוחדות אין שום סיבה שתקחי הרבה הורמונים וככה גם תוכלי להסדיר את המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקה שלום

מירב שרון
    25/02/2010

גלולות יכולות לעזור להסדיר את המחזור. אני מבינה את החשש לקחת גלולות בגלל ההורמונים, גלולות הנן הכי בטוחות במניעת הריות, הן לא מונעות מחלות מין ויכולות להיות להן תופעות לוואי כמו שיש לכל תרופה. אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים להתייעצות בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

מיקה
    25/02/2010

שמעתי שיש גלולות עם מעט הורמונים. יש לי שתי חברות שלוקחות פמינט כדי להסדיר מחזור. אני תוהה לגבי ההמשך אבל... אני הולכת לצבא בקרוב והאם תהיה בעיה להשיג אותן בצבא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בעיה

ענבל
    26/02/2010

דווקא עם פמינט אין בעיה בצבא. עשו בחכמה ויצאו במבצע בשיתוף הצבא - רושמים אותן בצבא בהנחה. את צריכה לבקש אותן למטרות רפואיות (כמו הסדרת מחזור), ואז הרופא רושם לך אותן בצירוף קופון (לקניית שלוש חפיסות), איתו את יכולה לקנות אותן בכל סופרפארם, וזה אפילו רק 23 ש"ח לחפיסה. אז זה משתלם, וגם לא בעייתי. אחותי הקטנה קונה אותן ככה כבר מעל שנה בצבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו