מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדוםשלומי25/02/2010
טוב אז אם כך יש לי איבר מין קטן... (13-14 סמ ו12-13 היקףף) ניסיתי מספר קונדומים ובכולם הייתה לי את אותה הבעיה.
הקונדום עצמו יושב טוב על הזין הבעיה היא שבאיזור שקצת לפני הכיפה ובכיפה כאילו הקונדום לא צמוד לגמרי ויש מין פסים כאלה כמו מין כפלים כאלה של הגומי אני לא יודע כלכך איך להסביר אבל זה כאילו באיזור הזה הקונדום גדול אבל בגלל שאין שם הרבה אוויר אז זה נצמד.
בקיצור שאלתי היא האם הבעיה היא שהאיבר שלי כלכך קטן עד שאף קונדום לא יושב לי טוב על הכיפה?
חשוב לי לדעת מה הבעיה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון הבדחן :(
דניאלה פרייפלד25/02/2010חבל מאד שאתה לא מכבד את המתבגרים/ות בפורום שקוראים/ות ומשתפים/ות אותנו בקשייהם.
:(
אם משעמם לך בחיים .....זה לא המקום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
דניאלה פרייפלד25/02/2010תמיד נשאר מקום בסוף הקונדום ,הוא לא אמור להיות צמוד עד הסוף, הקצה, אחרת אין מקום לשפריץ הגול..
אם הבנתי נכון חוץ מהקצה הוא יושב טוב כלומר צמוד לא נע ולא נופל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום
שלומי01/03/2010אני יודע שבסוף יש את החלק הקטן שנועד לשפיך אבל אני מדבר על הכיפה של הזין שהקונדום לא צמוד שם.
כנראה לא הבנת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
דניאלה פרייפלד01/03/2010יש לך תחושה שהקונדום ירד לך לפני שאתה תספיק להוציאו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)