לא מצליחה לגמור..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לגמור..
    לירון
    26/02/2010

היי, אני עוד מעט בת 18, ואף פעם לא גמרתי..
    גם כשאני מאוננת לבד, וגם כשחבר שלי מאונן לי אני כן מאוד נהנת, אבל בשלב כלשהו אני מרגישה שאני כן מגיעה לאורגזמה, אבל לא יוצא מישם כלום.. ואני מרגישה שאני פשוט לא מסוגלת להמשיך..
    חבר שלי ניסה כמה פעמים פשוט להתעלם מהקריאות שלי שיפסיק וממשיך לגעת בדגדגן ומחכה שאני אגמור וזה פשוט לא קורא.. עד שאני מעיפה אותו מעליי כי אני מרגישה שכבר הגעתי לשיא, ואני לא מסוגלת שייגעו לי עוד בדגדגן.
    זה נורמלי בכלל?
    אני מאוד רוצה לגמור, והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שיטות או משהו שיכולות לעזור לי.

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור..

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    26/02/2010

ממה שאת כותבת זה נשמע שאולי את דווקא כן מגיעה גם עם עצמך לאורגזמה וגם עם החבר שלך אבל משום מה את מצפה לכך ש"יצא משם.." משהו, האורגזמה הנשית הנה מאוד אינדיבידואלית ואצל כל אשה זה משהו אחר, יש נשים שחוות חוויה מדהימה ו/או התכווצות של שרירי הנרתיק, אחרות שחוות אורגזמה רטובה, אבל זה לא שכיח. יש כאלה שמגיעות לשרשרת של אורגזמות. יתכן שאחרי שאת מגיעה לשיא עם עם חבר שלך הדגדגן כ"כ רגיש (זה טבעי לגמרי) שאינך רוצה להמשיך, וזה בסדר. את כתבת "אני מרגישה שכבר הגעתי לשיא" אז זאת האורגזמה שלך, זה השיא שאת חווה וככה זה מתבטא אצלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה, הבנתי.. תודה רבה לך :)

לירון
    27/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו