מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמור..לירון26/02/2010
היי, אני עוד מעט בת 18, ואף פעם לא גמרתי..
גם כשאני מאוננת לבד, וגם כשחבר שלי מאונן לי אני כן מאוד נהנת, אבל בשלב כלשהו אני מרגישה שאני כן מגיעה לאורגזמה, אבל לא יוצא מישם כלום.. ואני מרגישה שאני פשוט לא מסוגלת להמשיך..
חבר שלי ניסה כמה פעמים פשוט להתעלם מהקריאות שלי שיפסיק וממשיך לגעת בדגדגן ומחכה שאני אגמור וזה פשוט לא קורא.. עד שאני מעיפה אותו מעליי כי אני מרגישה שכבר הגעתי לשיא, ואני לא מסוגלת שייגעו לי עוד בדגדגן.
זה נורמלי בכלל?
אני מאוד רוצה לגמור, והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שיטות או משהו שיכולות לעזור לי.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/02/2010ממה שאת כותבת זה נשמע שאולי את דווקא כן מגיעה גם עם עצמך לאורגזמה וגם עם החבר שלך אבל משום מה את מצפה לכך ש"יצא משם.." משהו, האורגזמה הנשית הנה מאוד אינדיבידואלית ואצל כל אשה זה משהו אחר, יש נשים שחוות חוויה מדהימה ו/או התכווצות של שרירי הנרתיק, אחרות שחוות אורגזמה רטובה, אבל זה לא שכיח. יש כאלה שמגיעות לשרשרת של אורגזמות. יתכן שאחרי שאת מגיעה לשיא עם עם חבר שלך הדגדגן כ"כ רגיש (זה טבעי לגמרי) שאינך רוצה להמשיך, וזה בסדר. את כתבת "אני מרגישה שכבר הגעתי לשיא" אז זאת האורגזמה שלך, זה השיא שאת חווה וככה זה מתבטא אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה, הבנתי.. תודה רבה לך :)
לירון27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
