איך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך..
    חסוי
    27/02/2010

אני רוצה לשכב עם בחורה מסוימת איך אני יכול לרמוז את זה ? ורציתי לדעת מה אחוז הנשים שמתגלחות באיבר מינן?? או מה רוב הנשים אם הן מתגלחות באיבר המין או שלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך..

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    27/02/2010

אילו יחסים יש לך עם אותה בחורה? ולא ידוע לי על סטטיסטיקות בנושא של הסרת שיער באיבר המין, למה זה מעסיק אותך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי אני פוחד שאיבר המין שלי יהיה ..

חסוי
    28/02/2010

כי אני פוחד שאיבר המין שלי יהיה שעיר ו איבר מינה מגולח ???!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    28/02/2010

איבר המין באופן טבעי אמור להיות שעיר, ואם היא מגלחת זה לא אומר שאתה צריך לגלח, או להסיר שיער בצורה כלשהי. הסרת שיער זה עניין של טעם אישי, זה מאוד אינדיבידואלי ואין כאן נכון ולא נכון אלא מה נכון לך ומה נכון לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו