מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסי מיןדורין28/02/2010
שלום
אני בת 18 ויש לי חבר כבר זמן מה
עד לפני כמה ימים נגמר לי המחזור ואני וחבר שלי קיימנו סוג של יחסי מין
והחדירה לא היתה עד הסוף
לפני זה הוא החליט לאונן וגמר...הוא ניקה את אביר מינו בעזרת מגבונים לחים וחיכה כ5 ד'ק..
לאחר מכן הוא חדר אל תוך רחמי בלי אמצעי מניעה והחדירה אינה היתה מלאה
הרגשתי כאבים
לאחר מכן כרבע שעה הוא החליט להשתמש באמצעי מניעה והמשכנו לקיים יחסי מין ללא חדירה מלאה ולאחר מכן החלטתי להפסיק כי כאב לי נורא
והוא אונן וגמר בתוך הקונדום
לא יצא לי דם
ורציתי לדעת ולברר יותר לעומק מכיוון שאני חדשה בעניין וזו פעם ראשונה שאני מקיימת יחסי מין
האם יש חשש לזה שהוא גמר ניקה את איברו ולאחר מכן חדר אל תוך רחמי
והאם אבדתי את בתולי למרות שלא יצאה דם והחדירה לא היתה מלאה כלומר עד הסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין
דניאלה פרייפלד28/02/2010מזל טוב את לא בתולה,אם היה חדירה אפילו עד החצי.....לא תמיד יש דימום ..
לא ברור לי הקושי לחדור?
איך את ניגשת למיניות הזוגית? האם אתם משקיעים זמן בכדי לעורר את עצמכם, האם את משוחררת או מתוחה ומודאגת...האם את חשה את עצמך ויודעת שאת רטובה מספיק בכדי לאפשר חדירה...
האם את מכירה את מניותך, האם את מאוננת ויודעת להגיע לאורגזמה????.
נכון הפעם הראשונה יכולה להיות על הפנים ,עד שלומדים את ה"ריקוד המיני" אך היה יותר מנסיון אחד לחדירה ללא הצלחה ואפילו עם כאב זה מדאיג אם כואב להפסיק!!!
תנסילתאר איפה כואב
מסכנה חזרתי אליך עם הרבה שאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
בן28/02/2010מה תחושות מיניות? אני נמשכת לבנים שלי?
לא נעים לי לראות חברים שלהם עם בולבול בחוץ. בכל זאת הם בוגרים והם מפותחים. זה לא כמו בן 4 עם חיתול....ביקשתי מהם לא אחת לא להסתובב כך. כינסתי אותם ודיברנו על זה. הם אמרו שזה חלק מתחושת החופש שהם רוצים. אין לי שום בעיה איתם. שיסתובבו ככה - אדרבה. אבל החברים שלהם.. ברגע שהם ככה אז הם אומרים אם אנחנו ככה אז גם חברים יהיו ככה... מה אני צריכה לקחת לנערים האלה את התחתונים ולשים במקום נח? יש לנו בית פרטי עם כניסה שמוקפת שיחים. לפעמים הנערים האלה מתפשטים לי בחוץ ודופקים בדלת כשעומד להם הבולבול. כאילו חובה עליהם להיכנס ככה. זה לא מכובד... זה נראה לך הגיוני? איך מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה. התכוונתי להגיב על השאלה שלי
בן28/02/2010הבנים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
דניאלה פרייפלד01/03/2010לא התכוונתי שאת נמשכת לבנים שלך, סליחה אם כך הובנתי!!!!
את צודקת שזה ממש לא בסדר איך החברים שלהם מתנהגים!!!
אני מציע לך לפנות בפורום זה, להורים ומתבגרים ,הנושא נמשע לי יותר נושא של גבולות ...מאשר מיניות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה פרייפלד
דורין01/03/2010אני חייבת לציין שהתחלתי להתשמש בטמפונים הMIN והרשתי את אותו הכאב כמו שמוצאים אותו לאחר שהוא ספוג....
איבר מינו היה פחות מחצי לא רציתי חדירה מלאה בשביל לא לאבד את בתולי
אני די מתחרטת על זה עכשיו אחרי שאת אומרת לי שאבדתי את בתולי...
אנחנו אוהבים מאוד ואנחנו מגרים אחד את השני וחושקים מאוד
מצד אחד כן רציתי שהוא יהיה הראשון ואני מקווה שהאחרון
אבל מצד שני יש לי הורים די מרובעים ועכשיו יהיה לי מאוד קשה להסתיר זאת מהם
ואני בהחלט רטובה מספיק בשביל חדירה ואני יודעת להגיעה לאורגזמה
הכאב היה בפתח של הנרתיק כמו שאת מוציא את הטמפון כשהוא ספוק והוא נפוח כזה ככה היה הכאב...
וואוו אני כולי רועדת תוך כדי כשאני מקלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה פרייפלד
דורין01/03/2010והרגשתי*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
דניאלה פרייפלד01/03/2010אין לך ממה לחושש מההורים..לגבי בתוליך .הקרום הינו פיסת עור טבעתי ,שהרבה בנות פורצות אותו מבלי לדעת..ללא כל קשר לקיום יחסי מין ,אם את למשל ספורטיבית.
מתאור שלך את רואה אותו כבחור שלך לעולם ועד ולכן הוא היה הראשון...הוא לא היה סתם אחד!!!
וכפי שאמרתי לך לא מספרים שהפעם הראשונה + יכולה להיות על הפנים זה לא אשמתכם!!!!
יופי שאת מכירה את עצמך עד ל+ אורגזמה.
לא ברור לי הכאב ..את אומרת שזה קרה שהוא מוצאי ,וכך גם עם טמפון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה פרייפלד
דורין02/03/2010הכאב הוא בפתח של הנרתיק
כשהוא הכניס אז כאב לי נורא ולעורך כל הקיום שעשינו כאב לי...
והכאב היה כמו שמוצאים טמפון אחרי שהוא מתנפח...
והחדירה לא היתה קשה מידי יחסית...
וכן אני וחבר שלי אוהבים אחד את השני מאוד!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה פרייפלד
דורין02/03/2010לאורך**
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
דניאלה פרייפלד03/03/2010אני מציע לך ללכת להיבדק ,יכול להיות שזה וסטיבוליטס, אדמומיות ( באיזורים ממוקדים) וזה גורם לכאב, יש שמתארות שורף, בזמן החדירה.
לא יודעם היום בודאות ,מה הגורם , אך אם זה זה, יש טיפול.
זה לא מדבק וזה לא מחלת מין!!!
לפי התאור שלך התרשמתי שאת אוהבת אותו מאד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)