עזרה קטנה :]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה קטנה :]
    שירה!!
    14/10/2007

אני חושבת שאף פעם לא גמרתי , הייתי ממש מגורת וגם היו לי הפרשות ורטוב למטה ( זה אומר שגמרתי? ) אני בת 15 והיה לי חבר לא מזמן והוא עשה לי ביד מעל המכנס.,
    אפשר לגמור מדבר כזה?
    כי אמרו לי שלבנות הרבה יותר קשה לגמור מלבנים ,ואני לא יודעת אם הרגשתי ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה קטנה :]

הוספת תגובה

• מומחים!!

שירה!!
    15/10/2007

מישהו יכול לענות לי על השאלות ? , זה ממש חשוב לי, תודה רבה!!
    או אחד מהמחוברים לפורום , שמבין בעניין ;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה שלום

מירב שרון
    15/10/2007

את אומרת על עצמך שעד כה לא חווית אורגזמה אך כן הייתה רטיבות בנרתיק מה שמצביע על עוררות מינית, זה לא אומר שגמרת. אפשר להגיע לאורגזמה על ידי גירוי ידני שלך או של בן הזוג שלך עלייך. ואין סטנדרט אחד שכל הבנות מגיעות לסיפוק בזמן מסויים, זה משתנה מאשה לאשה, יש כאלה שלוקח להן יותר זמן ויש כאלה שפחות. האם את בעצמך מאוננת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב!!!

שירה!!
    16/10/2007

כן! אך לא בדחיפת אצבעות ממש.
    ואף פעם לא ידעתי אם אני גומרת , אבל מגיע קטע כזה שפתאום , אין לי חשק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה שלום

מירב שרון
    16/10/2007

אני ממליצה לך בחום לרכוש את הספר "לעצמך" של לוני ברבך. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה וניתן לרכוש אותו בחנות 'צומת ספרים', אם אין אותו על המדף, ניתן להזמין אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו