מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה קטנה :]שירה!!14/10/2007
אני חושבת שאף פעם לא גמרתי , הייתי ממש מגורת וגם היו לי הפרשות ורטוב למטה ( זה אומר שגמרתי? ) אני בת 15 והיה לי חבר לא מזמן והוא עשה לי ביד מעל המכנס.,
אפשר לגמור מדבר כזה?
כי אמרו לי שלבנות הרבה יותר קשה לגמור מלבנים ,ואני לא יודעת אם הרגשתי ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים!!
שירה!!15/10/2007מישהו יכול לענות לי על השאלות ? , זה ממש חשוב לי, תודה רבה!!
או אחד מהמחוברים לפורום , שמבין בעניין ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה שלום
מירב שרון15/10/2007את אומרת על עצמך שעד כה לא חווית אורגזמה אך כן הייתה רטיבות בנרתיק מה שמצביע על עוררות מינית, זה לא אומר שגמרת. אפשר להגיע לאורגזמה על ידי גירוי ידני שלך או של בן הזוג שלך עלייך. ואין סטנדרט אחד שכל הבנות מגיעות לסיפוק בזמן מסויים, זה משתנה מאשה לאשה, יש כאלה שלוקח להן יותר זמן ויש כאלה שפחות. האם את בעצמך מאוננת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב!!!
שירה!!16/10/2007כן! אך לא בדחיפת אצבעות ממש.
ואף פעם לא ידעתי אם אני גומרת , אבל מגיע קטע כזה שפתאום , אין לי חשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה שלום
מירב שרון16/10/2007אני ממליצה לך בחום לרכוש את הספר "לעצמך" של לוני ברבך. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה וניתן לרכוש אותו בחנות 'צומת ספרים', אם אין אותו על המדף, ניתן להזמין אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)