מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים..דחוף!!אלמונית03/03/2010
אני בת 18 ולפני עשרה חודשים אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין. אני לוקחת גלולות מינס כבר בערך חצי שנה.
בד"כ אני לוקחת את הגלולות בערך בשעה 8 בערב, לפני שבועיים וחצי שיניתי את שעת הנטילה ל 9 וחצי בערך... ויום אחד פספסתי את הגלולה, ולקחתי למחרת ב 8 בבוקר. בגלל שלא עברו 12 שעות הבנתי לפי החוברת שזה בטוח ושלא צריך להשתמש באמצעי מניעה או משהו כזה, עברו רק 10 ומשהו שעות פספוס..והמשכתי רגיל לקיים יחסי מין עם החבר ללא קונדום וכרגיל לקחת את הגלולות.
אחרי בערך שבוע מפספוס הגלולה, וכמה שעות לאחר שקיימתי יחסי מין עם חבר שלי התחילו לי דימומים..בהתחלה ביום הראשון ממש כמה טיפות דם ואחרי זה (היום זה כבר היום ה 5) בכמות קצת יותר גדולה.. אומנם לא כמו מחזור או משהו אבל עדיין..
הייתי אצל רופאת נשים היא לא עשתה לי בדיקה רק שמעה ואמרה שאין מה לדאוג וזה כנאה מהפספוס של הגלולה, ושעוד שלושה חודשים נעשה בדיקת פאפ (כדי שייצא מצב שקיימתי יחסי מין יויותר משנה כבר) לבדיקת סרטן צוואר הרחם..היא ממש הלחיצה אותי!! שלושה חודשים לחכות ככה עכשיו?? מה דעתך?? :\
ושאלה אחרונה,.אפילו שלא עברו 12 שעות ולקחתי ישר הכל כרגיל .. מה הסיכויים שנכנסתי להריון?
אני ממטערת על החפירה אני באמת ממש ממש בלחץ ואני צריכה לדעת מה זה אומר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ודבר אחרון
אלמונית03/03/2010כמו כן אני סובלת עדיין (לאחר עשרה חודשים!! ) ממעט כאבים בזמן החדירה בקיום יחסי מין ומכאבים וצריבות באזור לאחר קיום יחסי המין..לא יודעת אם יש קשר כלשהו.. (שום נוזל סיכוך וכדומה לא עזר..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
דניאלה פרייפלד03/03/2010אכן יכול להיות שהדמומים הן כתוצאה מהפספוס ושינוי זמן לקיחת הגלולוה.
לגבי בדיקת פפ אכן לרוב עושים פעם ראשונה לאחר שנה...ככל שידוע לי אם אין סיבה שמצריך בדיקה מוקדמת.
אם הית בתולה וגם הוא "סיכונך" להיות חולת סרטן צוואר נרחם קטן יחסית ...זה מתפתח מאאאד לאט
אז לא לחוצה ...אם חס וחלילה ...אז עד הבדיקה לא יהי שינוי כל שהו...
לגבי 12 שעות וגלולה כרגיל, לא אמור להיות סיכון ,אך אני לא דוגלת בלהגיד שאין סיכוי...
אך נראה לי (שוב לא 100% ) שאת יכולה לאפשר לעצמך להירגע ולהינות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה קטנה..
אלמונית03/03/2010תודה רבה הרגעת אותי מאוד!
הבעייה שחבר שלי לא בתול..הוא שכב לפני שנתיים עם 3 בנות, אך עם כולן הוא קיים יחסים רק עם קונדום.אני הראשונה שהוא קיים איתה יחסי מין בלי קונדום, רק שיש 2 בנות שהוא קיים איתך מין אוראלי והבנתי שהוירוס נמצא במיתרי הקול, יש סיכון כלשהו הקשור לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה וירוס?
מירב שרון03/03/2010לגבי הכאבים בחדירה שמהם את סובלת כבר הרבה זמן, אני מבינה שכואב בחדירה וגם אח"כ צורב/שורף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
דניאלה פרייפלד04/03/2010אני לא שמעתי על גבר שנדבק בסרטן ( הפפילומה) עי מין אורלי והדביק אישה ......יש מחלות אחרות שאכן ניתן להידבק מהן והגבר יעביר לאישה. כגון הרפס
בכל מקרה אברר..ואחזור אליך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוב לאלמונית מדף 10
דניאלה פרייפלד07/04/2010לשאלתך על מחלות מין ,ממין אורלי....
קודם אם הוא היה עם קונדום אז רוב הסיכויים שאין מה לחשוש.
מין אורלי מסוכן פחות ממגע מיני עם חדירה שמדובר במחלות.
הסיכון להידבקות, יותר לכיוון מי נותן לגבר....
נמצא לאחרונה קשר בין סוגים מסויימים של סרטן פה וגרון שנגרמים מנגיף הפפילומה שהוא היום ידוע כגורם למחלת סרטן צוואר הרחם. עליה בסיכון להידבקות סרטן הפה, קשור גם במס' הפטנרים (לפחות שישה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
דנה05/03/2010אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בלי אמצעי מניעה כבר ארבע חודשים אבל הוא גומר בחוץ בשלושה חודשים האחרונים קיבלתי את הוסת והכל היה בסדר ועכשיו בחודש למרות שהוא היה קצר והייתי אמורה לקבבל בסוף חודש כמו תמיד ועדיין לא קיבלתי ויש לי כמה דברים מאוד ומוזרים בזמן האחרון
אני חייבת הרבה לשירותים , אני כל הזמן רעבה , בימים האחרונים יש לי כאבי ראש ואני גם לא מרגישה כל כך טוב יש לי כאבי גרון וגם קצת בחילות והיום התחלתי סתם לבכות .. זה מאוד מוזר לי !
האם יש חשש להריון ?
ואם כן מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
דנה05/03/2010אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בלי אמצעי מניעה כבר ארבע חודשים אבל הוא גומר בחוץ בשלושה חודשים האחרונים קיבלתי את הוסת והכל היה בסדר ועכשיו בחודש למרות שהוא היה קצר והייתי אמורה לקבבל בסוף חודש כמו תמיד ועדיין לא קיבלתי ויש לי כמה דברים מאוד ומוזרים בזמן האחרון
אני חייבת הרבה לשירותים , אני כל הזמן רעבה , בימים האחרונים יש לי כאבי ראש ואני גם לא מרגישה כל כך טוב יש לי כאבי גרון וגם קצת בחילות והיום התחלתי סתם לבכות .. זה מאוד מוזר לי !
האם יש חשש להריון ?
ואם כן מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד05/03/2010חלק מתאור הרגשותיך,יכולות להיות קשורות למחלות ללא כל קשר להריון כמו הצתננות, אכילת מזון ..
אך כדי להסיר כל ספק ,אני מציע לך לקנות בדיקת הריון בתי.
למרות שחברך גמר בחוץ, הרבה פעמים יש לפני הגמירה, פליטה של של זרע שלא מורגש ולכן יש גם חשש ש..
הבדיקות מהימנות
כולי תקווה ש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב ודניאלה- תשובות לשאלות ועוד!
אלמונית06/03/2010מירב קודם כל כן בדיוק כך, כואב בחדירה וצריב למשוך ממש הרבה זמן את המשחק המקדים כדי שיכאב פחות אבל עדיין יש כאבים..
ואחרי היחסים ממש צורב ושורף לכמה שעות..מקלחת טובה לפעמים טיפה עוזרת אבל עדיין נשאר מין גירוי כזה..
עכשיו,הקטע של הדימומים שפחדתי-
זה לא נפסק לי..כבר שבוע ויומיים! אני לא בדיוק יודעת אם זה דימומים נראה לי שהתבלבלתי וזה יותר הפרשות בצבע חום כהה,אבל עדיין זה לא ה פרשות רגילות,וגם אם זה כתוצאה מאיחור בנטילת גלולה- כמה זמן?! עבר כבר יותר משבוע ..עשיתי בדיקת הריון ליתר ביטחון והיא יצאה שלילית..מה עוד יכול להיות??
תודה רבה על התשובות הרופאה לא ידעה לענות לי ואני מתוסכלת מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
דניאלה פרייפלד07/04/2010התשובה שלך אלינו לא בשרשור הנכון ולכן אבקש להעביר אותה לפניתך בכדי לתת תשובה יותר מהימנה.
אני שמחה לשמע שאת לא בהריו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)