גלולות ועוד שאלה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ועוד שאלה קטנה
    ירון
    03/03/2010

שלום..
    אני בן 17 וחצי אני רוצה לקיים יחסי מין עם נערה שהכרתי..לשנינו אין ממש בעיה עם זה הכול בהסכמה של שנינו כמובן.
    הנערת בת 16 וחצי ואם אני זוכר נכון זה גם חוקי.
    יש לי שתי שאלות:
    1.מרגע נטילת הגלולות כמה זמן לוקח להם להשפיע?וכמה זמן זה משפיעה?
    2.אם הנערה בתולה ואני גומר לה על איבר המין או בתוכו היא יכולה להיכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות ועוד שאלה קטנה

הוספת תגובה

• ירון

דניאלה פרייפלד
    03/03/2010

רוב הגלולות מקנות הגנה מהיום הראשון אך אני ממליצה ליתר בטחון לחכות את החודש הראשון ובכל זאת להשתמש בקונדום .
    מה שמאפשר טעויות ,שכחה....שעלולות להיות בחודש הראשון.
    אכן, בגילכם אם יש הסכמה ....
    אם אתה גומר בחוץ ובאיזור פתח הנרתיק יש תמיד סיכון של הריון לא רצוי.
    גם אם אתה גומר ,נוגעים בנוזל הזרע ואז שמים ידים בתוך הנרתיק יש סיכון..
    הקרום אצל רוב הבנות אינו מכסה את פתח הנרתיק הקרום ,עור טבעתי גמיש ולכן ניתן להכניס אצבע או טמפון...ולזרע אין כל קושי,מבחינת הגודל, עם הנוזל שלו ,להיכנס ולעשות את דרכו ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה..

ירון
    03/03/2010

ממה שהבנתי אם היא לוקחת לדוגמא היום גלולות היא צריכה לקחת אותו חודש בלי שנקים יחסי מין ולאחר חודש לקיים יחסי מין בלי לקחת שוב גלולות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנת לא נכון

מירב שרון
    03/03/2010

אם היא מתחילה לקחת גלולות היום כי היום זה היום הראשון של המחזור שלה, אז במהלך החודש הזה אם היא מקפידה לקחת יום יום את הגלולות כפי שכבר ענתה לך דניאלה, היא אמורה להיות מוגנת ובכ"ז ליתר ביטחון עדיף להשתמש במקביל בחודש הזה גם בקונדום. אחרי שהחפיסה הראשונה של הגלולות מסתיימת יש שבוע של הפסקה בשבוע הזה אין צורך לקחת גלולות, זה השבוע של המחזור, ניתן לקיים יחסי מין בשבוע הזה אך אם יש מחזור אז כמובן שזה עניין אישי של כל אחת אם זה מתאים לה או לא. לאחר שבוע שוב היא מתחילה חפיסה חדשה. חשוב להקפיד יום יום לקחת את הגלולות באותה שעה בלי פספוסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו