דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    דנה
    05/03/2010

אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בלי אמצעי מניעה כבר ארבע חודשים אבל הוא גומר בחוץ בשלושה חודשים האחרונים קיבלתי את הוסת והכל היה בסדר ועכשיו בחודש למרות שהוא היה קצר והייתי אמורה לקבבל בסוף חודש כמו תמיד ועדיין לא קיבלתי ויש לי כמה דברים מאוד ומוזרים בזמן האחרון
    אני חייבת הרבה לשירותים , אני כל הזמן רעבה , בימים האחרונים יש לי כאבי ראש ואני גם לא מרגישה כל כך טוב יש לי כאבי גרון וגם קצת בחילות והיום התחלתי סתם לבכות .. זה מאוד מוזר לי !
    האם יש חשש להריון ?
    ואם כן מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• לדנה שלום

מירב שרון
    06/03/2010

מאוד יתכן שאת בהריון. אי אפשר להסתמך על שפיכה מחוץ לנרתיק כאמצעי מניעה, מספיק שקצת נוזל מקדים יצא החוצה עוד לפני השפיכה כדי שיהיה הריון לא רצוי, כי גם בנוזל המקדים יתכן שיש זרע משפיכה קודמת. את צריכה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. אם תגלי שהתשובה היא חיובית, אני ממליצה לך לפנות ל"דלת פתוחה" כדי לקבל ליווי על מנת לעבור הפלה, לא לעבור את זה לבד, חשוב שגם החבר שלך ילווה אותך בתהליך הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו