מירב ודניאלה- תשובות לשאלות ועוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירב ודניאלה- תשובות לשאלות ועוד!
    אלמונית
    06/03/2010

מירב קודם כל כן בדיוק כך, כואב בחדירה וצריב למשוך ממש הרבה זמן את המשחק המקדים כדי שיכאב פחות אבל עדיין יש כאבים..
    ואחרי היחסים ממש צורב ושורף לכמה שעות..מקלחת טובה לפעמים טיפה עוזרת אבל עדיין נשאר מין גירוי כזה..

עכשיו,הקטע של הדימומים שפחדתי-
    זה לא נפסק לי..כבר שבוע ויומיים! אני לא בדיוק יודעת אם זה דימומים נראה לי שהתבלבלתי וזה יותר הפרשות בצבע חום כהה,אבל עדיין זה לא ה פרשות רגילות,וגם אם זה כתוצאה מאיחור בנטילת גלולה- כמה זמן?! עבר כבר יותר משבוע ..עשיתי בדיקת הריון ליתר ביטחון והיא יצאה שלילית..מה עוד יכול להיות??

תודה רבה על התשובות הרופאה לא ידעה לענות לי ואני מתוסכלת מאוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלמונית שלום

מירב שרון
    06/03/2010

אני מציעה שתגיעי לאבחון אצל רופא/ת נשים כדי לשלול דלקת/פטריה, ולבדוק את נושא הדימומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סורי

אלמונית
    06/03/2010

מצטערת בטעות כתבתי את זה כאן אז העתקתי בשרשור למעלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב

אלמונית
    06/03/2010

הי מירב,הייתי אצל רופאת נשים אין לי דלקת או פטרייה או משהו כזה, היא לא ידעה מה להגיד לי ואמרה שזה כנראה מהפספוס של נטילת גלולה ב 10 שעות, אבל מה שחשוד לי זה שעבר כבר שבוע וחצי מתחילת הדימומים (או לחילופין ההפרשות החומות אי לא כל כך מבדילה) ועדיין זה לא עבר... היא אמרה שאעשה בדיקת פאפ עוד חודשיים כשתעבור שנה מהרגע שהתחלתי לקיים יחסי מין,קטע שהיא אמרה גם שרוב הסיכויים שאני די בטוחה מבחינת הסרטן בעקבות מצב היחסים שלי.. בדיקת ההריון שלילית, מה עוד יכול להיות? למה זה לא נגמר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית שלום

מירב שרון
    06/03/2010

האם דיברת עם הרופאה גם לגבי הכאבים בחדירה וששורף לך לאחר הסקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשמעי

אלמונית
    06/03/2010

הכאבים והצריבה לאחר מכן הם מהרגע שהתחלתי לקיים יחסי מין ועד עכשיו , כבר מספר פעמים הייתי אצל שתי רופאות ושתיהן לא ידעו מה להגיד לי חוץ מלהשתמש בג'ל לסיכוך אבל ניסיתי וזה ממש לא עזר להפך זה הגביר את הכאב בחדירה. אז פשוט הפסקתי לבוא לרופאות ולשאול וכשהלכתי לפני שבוע לרופאה אמרתי לה על הדימומים והזכרתי גם את הכאב היא יודעת על זה והיא אמרה שאולי זה בגלל שאני צעירה ומקיימת יחסי מין רק פעם בשבוע בממוצע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    07/03/2010

אני מבינה ממך שרופאות נשים שבדקו אותך לא מצאו סיבה לכך שכואב לך בחדירה ושורף לך לאחר סקס. אני מציעה שתיגשי לרופא/ת נשים שהיא/הוא גם סקסולוג/ית על מנת לבדוק אם יש לך וסטיבוליטיס, מדובר בדלקת במבוא של הנרתיק שלרוב גינקולוגים שאינם סקסולוגים לא ידעו לאבחן את זה כי לא עברו הכשרה לכך. אני מציעה שתקראי קצת בגוגל לגבי וסטיבוליטיס, יתכן שזה מה שיש לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע,

אלמונית
    08/03/2010

יכול להיות שיש קשר גם להפרשות בצבע החום/דימומים מזה שבוע וחצי?
    או שזה לא קשור?
    איך אני מגיעה לרופא שהוא גם סקסולוג,זה דרך הקופ"ח?

הרופאות שבדקו אותי אמרו לי שכנראה הכאבים והצריבה א"כ זה כתוצאה מזה שאני עוד נערה, ושאני מקיימת יחסי מין לא כל יום או בצורה קבועה..כיוון שחבר שלי חייל. אבדוק את זה אבל, תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר לוסטיבוליטיס-

אלמונית
    08/03/2010

קראתי על זה עכשיו קצת באינטרנט ואני לא יודעת, מצד אחד הכאבים בחדירה מתוארים אותו דבר, וגם העקצוצים והצריבה אבל שם מתואר ממש על חוסר יכולת לקיים יחסי מין ועל כאבים בזמן הכנסת טמפון או ישיבה וכו'..דברים שממש לא קורים לי..הכאב היחידי הוא בזמן החדירה ולאחר כמה שניות הכאב עובר לאורך כל הסקס..רק בהכנסה כואב טיפה,ואחר כך ממש ממש צורב לכמה שעות,אבל לא באופן קבוע..בכל אופן כדאי לחפש רופא כזה ולבדוק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית שלום

מירב שרון
    08/03/2010

רופא/ת נשים שהוא/היא גם סקסולוג יוכל לתת מענה גם בנוגע לדימומים וגם בנוגע לכאבים בחדירה. יש דרגות שונות של וסטיבוליטיס, יש כאלה שסובלות מזה בצורה קלה ויש כאלה שסובלות מזה בדרגה שאינה מאפשר להן לקיים יחסי מין ועל הרצף הזה יש שונות. ניתן לגשת למרפאה סקסולוגיתבבתי חולים שונים בארץ בקרבת אזור מגרוייך. ניתן גם לקבוע לגינקולוג/יתסקסולוג/ית דרך הקופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו