מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ,:Oרווית07/03/2010
אני קראתי באינטרנט שאם מישהי גורמת יש לה חשק לפיפי זה נכון?
יכול להיות שמישהי נגעה לי בכוס ואז יצא לי דברים כאלה לבנים סמיכים מהכוס? זה קשור לזה שגמרתי?
אחרי שאני עושה שעווה בכוס אז יש לי םצעים למה זה ניגרם? יש לי משהו שכדי לשים אחרי השעווה?כדי שלא יהיו פצעים?
יכולך להיות שניגרם לי ריח רע בפות כתוצאה מאוננות?
יכול להיות שזה כואבלי בגלל זה -לפעמים אני מרגישה כאבים עזים מאוד באזור ומשתתקת לכמה רגעים זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמרי
עומרי08/03/2010להיות מכור, ולא משנה למה, באופן עקרוני,זה מצב לא רצוי ולא "בריא" נפשית להיות בו .
כל התמכרות מונע קשר "בריא" עם הסביבה, ולוקח את האנרגיות למקומות שמרחיקים אדם לא רק מהסיבה אלא מעצמו!
ולכן השאלה אם להיגמל או לא, קשור, במה אתה רוצה לעצמך ..איך אתה מדמיין את המשך חייך להיגמל מכל התמכרות הינה תתהליך קשה!! ואתה צריך לקחת את זה בחשבון.
אני בעד להיגמל עם כל הקושי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
חסוי08/03/2010האם כל הבנות עשות שעווה ל כוס שלהם ? ואת בתור בת מה תהיה תגובתך אם תראי זין עם שיער ו לא מגולח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון08/03/20101. זה נכון לגבי חלק מהנשים, לא לגבי כולן. אצל כל אחת האורגזמה מתבטאת אחרת, זה מאוד אינדיבידואלי.
2. אולי תשימי קצת aloe vera gel כדי להרגיע את העור. ממליצה לך לפנות ספציפית לגבי השאלה הזאת לפורום של הסרת שיער.
3. אין קשר בין אוננות לריח רע מהפות. ריח רע יכול להיגרם מחוסר היגיינה או בשל פטריה/דלקת וגינלית. אם את מקפידה לשטוף את הפות ביום יום ובכ"ז יש ריח רע, אני ממליצה לך לפנות לרופא/ת נשים כדי לבדוק את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה/
רווית15/03/2010האם כל הבנות עשות שעווה ל כוס שלהם ? ואת בתור בת מה תהיה תגובתך אם תראי זין עם שיער ו לא מגולח??
בתור תשובה אני אומרת לך שלא כול הבנות עושות שעווה ודואגת שזה יהיה אזור חסר שיער.
אני דואגת לנקות כול יום את הפות.. ועדיין יש ריח רע.
אני רוצה ללכת לרופאת נשים אבל אני עוד לא הייתי אצל אחת ואני אל רוצה שמישהי תיראי את איבר המין שלי וזה מחייב אותה לראות אם היא צריכה לדעת.אני מאוד מתביישת שמישהי תיראה את הכוס שלי.
ישלי עוד שאלה אני לא מבינה למה מתייחסים לסקס ברמה שונה מאוננות.
כאילו אומרים שאם מישהי עשתה סקס אז מתייחסים אל זה ממש רע אבל כאילו אני לא מבינה למה עדיף שהיא תיהיה בבית ותאונן?! או שתעשה אהבה עם איש שהיא אוהבת ושהסקס נוצר מאהבה.. כאילו חברות שלי מתייחסות אל זיון כאל דבר רע,אבל אני דיי בטוחה שהן עושות ביד וכאילו לשכב עם מישהו זה עוד עדיף ניראלי כי אז זה נובא מאהבה ואם זה סתם אוננות זה כי חרמנים.
אז למה הן מתיחסות אל סקס כאל דבר מגעיל ודוחה יותר מאשר אוננות? הן אומרות שבשבילן זה אותה הרמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינה
חסוי16/03/2010בת כמה את ביכלל שאת ניכנסת לתוך הנושא הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/03/2010לא, לא כל הבנות עושות שעווה באיבר המין שלהן. אם גבר לא מוריד שיער, התגובה שלי תהיה שזה בחירתו ושזה טבעי. אני מבינה שאת מתביישת להגיע לרופאת נשים לצורך בדיקה, אין ברירה, את חייבת להתגבר על הבושה הזאת. רופאת הנשים רואה כל 10 דקות נשים ועושה להן בדיקה גינקולוגית, אין לך שום דבר שהיא לא ראתה כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תשובה
רווית17/03/2010אוקי אני חושבת שבכול זאת אני אלך אל הרופאת נשים תודה :)
בקשר לשאלתך בת כמה אני אז אני בת 15. פשוט עוד לא יצא לי להיות אצל רופאת נשים בגלל הבושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדינה
חסוי17/03/2010מאיפה את ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שאלתי מה גילך
מירב שרון17/03/2010את זה שאל אותך חברך לפורום. שמחה לשמוע שבכ"ז תגיעי לרופאת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)