הזוי אבל אמיתי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזוי אבל אמיתי...
    אורי
    08/03/2010

אני יודע שזה נשמע דיי הזוי אבל.... גיליתי שלאמא שלי יש דילדו? אני לא ממש יודע להסביר מה הבעיה פשוט זה מרגיש לי כל כך מוזר וזה דוחה אותי מה אני עושה. אני כל כך לא רציתי לדעת את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזוי אבל אמיתי...

הוספת תגובה

• לאורי שלום

מירב שרון
    08/03/2010

לעיתים אנחנו מתקשים להאמין שההורים שלנו הם בעצמם גם ייצורים מיניים, אתה לא לבד עם התחושות הללו..המיניות של אמא שלך זה משהו פרטי, אני מניחה שמה שמצאת לא היה גלוי אלא מוסתר, ובמקרה גילית את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורי
    08/03/2010

זה כן היה מוסתר אבל לא בכוונה גיליתי את זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    09/03/2010

אמא שלך דאגה לשמור על הפרטיות שלה, אבל הנה קרה מצב שבמקרה גילית את זה, לא קרה כלום, גילית שכמו שאתה ייצור מיני גם ההורים שלך כאלה וזה בסדר גמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו