כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    קארין
    08/03/2010

שלום יש לי 2 שאלות עם אניוחבר שלי עושים סקס יבש עם תחתון האם יש אפשרות לקרוע את קרום הבתולים ?
    שאלה שנייה שאני וחבר שלי עושים סקס יבש הוא תמיד מגיע למצב שהוא צריך לגמור ולמרות שאנחנו שנינו עם תחתונים אני לא רוצה בידיו שהוא יגמור מסיבה פשוטה מאוד שהאם הזרע שלו יכול לעבור דרך התחתונים ויהיה אפשר להיכנס להריון?
    האם זה בסדר שהוא יגמור וזהו או שיש סיכון בדבר ועדיף להפסיק את התחכחכוות לפני שהוא גומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• רוני

דניאלה פרייפלד
    08/03/2010

את בתולה כל עוד אין חדירה.
    תני לו לגמור אך לא קרוב לתחתונים שלך..
    ולא לגעת בנוזל הזרע ולשחק לאחר מכן באיזור פתח הנרתיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזאת אומרת

קארין
    08/03/2010

מה זאת אומרת לתת לו לגמור אף לא קרוב לתחתונים שלי אז איך היא יגמור אם לא קרוב לתחתונים שלי?
    ואם הוא נוגע באזור הפות אבל עם התחתון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

דניאלה פרייפלד
    09/03/2010

שהוא מרגיש שהוא עומד לגמור שיזוז...
    באופן עקרוני אם לשניכם יש תחתונים, לא אמרו להיות סיכון, שתכנסי להריון, אך להיות יותר בטוחים עדיף שלא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזאת אומרת

קארין
    08/03/2010

מה זאת אומרת לתת לו לגמור אף לא קרוב לתחתונים שלי אז איך היא יגמור אם לא קרוב לתחתונים שלי?
    ואם הוא נוגע באזור הפות אבל עם התחתון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו