מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותקארין08/03/2010
שלום יש לי 2 שאלות עם אניוחבר שלי עושים סקס יבש עם תחתון האם יש אפשרות לקרוע את קרום הבתולים ?
שאלה שנייה שאני וחבר שלי עושים סקס יבש הוא תמיד מגיע למצב שהוא צריך לגמור ולמרות שאנחנו שנינו עם תחתונים אני לא רוצה בידיו שהוא יגמור מסיבה פשוטה מאוד שהאם הזרע שלו יכול לעבור דרך התחתונים ויהיה אפשר להיכנס להריון?
האם זה בסדר שהוא יגמור וזהו או שיש סיכון בדבר ועדיף להפסיק את התחכחכוות לפני שהוא גומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
דניאלה פרייפלד08/03/2010את בתולה כל עוד אין חדירה.
תני לו לגמור אך לא קרוב לתחתונים שלך..
ולא לגעת בנוזל הזרע ולשחק לאחר מכן באיזור פתח הנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת
קארין08/03/2010מה זאת אומרת לתת לו לגמור אף לא קרוב לתחתונים שלי אז איך היא יגמור אם לא קרוב לתחתונים שלי?
ואם הוא נוגע באזור הפות אבל עם התחתון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
דניאלה פרייפלד09/03/2010שהוא מרגיש שהוא עומד לגמור שיזוז...
באופן עקרוני אם לשניכם יש תחתונים, לא אמרו להיות סיכון, שתכנסי להריון, אך להיות יותר בטוחים עדיף שלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת
קארין08/03/2010מה זאת אומרת לתת לו לגמור אף לא קרוב לתחתונים שלי אז איך היא יגמור אם לא קרוב לתחתונים שלי?
ואם הוא נוגע באזור הפות אבל עם התחתון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)