מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות שנותחסוי09/03/2010
שאלה 1 : אתמול צפיתי בטלווזיה ו אמרו שזה בכלל לא טוב לצפות בפורנו אבל את אמרת שטוב לאונן ואני מאונן דרך הפורנו פשוט אני עכשיו מבולבל :S ?
שאלה 2:מה זה צירים אצל אישה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון09/03/20101. זה בסדר לאונן וזה בסדר להיעזר בגירוי ויזואלי לצורך כך. אתה נעזר בפורנו, פורנו עושה עיוות של המציאות, הופך את האשה לחפץ וצפייה בפורנו מגיל צעיר עלול לגרום לנזק פסיכולוגי לטווח ארוך. לכן לא ממליצה לך לצפות בפורנו, אתה יכול לצפות בסרטים ארוטיים, וזה כן בסדר כי יש סיפור מאחורנית, יש רגשות ויש בזה גירויים ויזואליים מיניים שיכולים לעזור לך באוננות.
2. מה זה צירים? תהליך הלידה מתחיל עם ירידת ראש העובר אל אגן היולדת, והופעת צירי לידה. צירים אלו מאופיינים על ידי עוצמתם, אורך זמנם, והרווח שבין ציר לציר. בשלב הלידה הצירים מופיעים במרווח של 3-4 דקות, וכל ציר נמשך 45-90 שניות.
עם הופעת הצירים יש ההתכווצויות חזקות של החלק העליון של הרחם שדוחפות את העובר כלפי מטה, והחלק התחתון של הרחם הולך ומתרחב ומאפשר את מעבר העובר כלפי חוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה
חסוי11/03/2010אם את יכולה לתת לי אתר שיש בו סרטים ארוטיים ?
ו תודה רבה רבה את עזרת לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון11/03/2010בת"א יש חנות שנקראת "האוזן השלישית" ושם ניתן להשכיר סרטים ארוטיים. לא ידוע לי על אתר מסויים אבל אתה יכול להיכנס לאתר של החנות "האוזן השלישית", לראות איזה סרטים ארוטיים יש לחנות להציע ולנסות להוריד את הסרטים האלה באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)