מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות בנוגע למחלת הנשיקה+בעיה..ירון10/03/2010
שלום,אני בן 17 וחצי ועדיין לא קיימתי יחסי מין.
הכרתי נערה בת 16 וחצי ומתחיל להתפתח בינינו קשר רציני,ודיברתי איתה אם יש לה בעיה לשכב איתי והכול.
היא אמרה לי שהיא בחיים לא אוננה והיא רוצה לחוות את זה בפעם הראשונה עם מישהו שהיא אוהבת.
אני פוחד שבמהלך הסקס תיהיה בעיה שאני והיא לא נדע מתי אפשר לחדור כלומר מתי היא רטובה מספיק שתיהיה אפשרות לחדירה.
והיא גם בתולה ואני רוצה לדעת איך החדירה אמורה להתבצע,כלומר בהתחלה אני אמור להכניס לאט ולחכות להרגיש איזה משהו ואז להוציא וליראות אם יורד דם ואם יורד אז לנקות?
ואם לא יורד דם מה זה אומר?שלא הכנסתי מספיק והיא עדיין בתולה?
עוד שאלה,לאותה נערה שהכרתי יש מחלת הנשיקה..ממה שהבנתי אסור לי לנשק אותה בפה אבל בנוגע ליחסי מין שהם לא אוראלי מותר?
עוד בעיה קטנה בנוגע לזקפה שלי..
אני מאונן כבר מגיל צעיר בערך מגיל 11-12 אני חושב אני לא בטוח..
בשנה האחרונה התחלתי לאונן 4-6-7 פעמים ביום והיו זמנים שזה היה קבוע במהלך השבוע והיו כאלה שלא שההיתי מאונן פחות.
קרו לי מקרים שהרגשתי שאני חייב לגמור למשל אחרי הפעם השלישית סתם לדוגמא ולא ההיתי לי זקפה אבל המשכתי לאונן וגם גמרתי,האם זה גורם נזק?
בזמן האחרון אני מאונן אבל לא עם זקפה מלאה אולי בגלל שמה שאני עושה כמו צפיה בפורנו וסייברים לא מספיק מרגש אותי אני לא בטוח,ואני פוחד שיש לי בעיה אבל יש איפושהו מקום שכן יכולה להיות לי זקפה כמו שצריך אבל אני בכול זאת דואג שאולי בגלל מה שאני עושה שאני מאונן ללא זקפה או ללא זקפה מלאה גורמת לבעיה,האם יש סכנה?
נ.ב
בנוגע לגלולות,עדיף שהיא תלך לרופא נשים לפני קניית גלולות מסויימות?
אני רוצה לקיים איתה יחסי מין גם עם קונדום וגם עם גלולות,בקשר לקונדום רציתי לדעת אם יש לכם אפשרות להמליץ על סוג קונדום מסויים?
ועוד משו ממה שאני הבנתי בעבר שיש גדלים מסויימים לקונדומים,איך אני יודע איזה גודל בדיוק לקנות?
תודה רבה רבה !
אשמח אם תענו לי כול השאלות..ומצטער על החפירה הקטנה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודעץ..
ירון10/03/2010אני יודע שאף אחד מכן לא חייב לי כלום אבל זה לא נישמע לי הגיוני שלשאלות שלי אף אחד לא ענה ולזה שמעלי ענו למרות שהוא כתב את ההודעה אחרי..
ואני חושב שהשאלות שלי פה קצת יותר חשובות משלו..בשלי מדובר על בעיות אצלו זאת רק התלבטות או משהו שהוא צריך להתייעץ איתו עליו..
אשמח לתשובה ולא התכוונתי לפגוע או להעליב אני גם לחוץ אבל לא קשור בכול מקרה אני אחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון סליחה על כך שטרם ענינו לך
דניאלה פרייפלד10/03/2010אני מציעה שהמפגשים הראשונים שלכם ביחד,יהיו מוקדשים להכרה הדדית של תענוגי גופכם ....
כלומר תקדיש זמן לנגוע בה להסתכל עליה להרגיש אותה לשחק איתה מינית מהשער עד קצה אצבעותיה ולהפך ....ואז להרגיש את עצמכם אם היא רטובה אם הפין שלך חזק יותר ..אולי שהיא תגע בעצמה בדגדגן וגם אתה כל זה ללא חדירה !!!
לאחר כמה מפגשים ללא חדירה ,אכן לבתולה יש לחדור לאט,תקשיב לה ולתחושות שלך.( אם כואב לה ,תפסיק),רצוי שתקנו חומר סיכה על בסיס מים, אם היא לא מספיק רטובה לא לחדור אם יבשה.
לא חייב להיות דימום ,לא אתה לא צריך לדאוג .
כן רצוי שהיא תלך להתייעצות עם רופא/ת נשים לגבי מה מתאים לה.
לא לאונן באותו יום שאתם מתכוננים ללכת עד הסוף.
כל קונדום שקונים בבית מרקחת אמור להיות מחברה מהימנה תמיד לבדוק תאריך לא לשים במקום חם לא בשמש לא בכיס להרבה זמן.
לגבי גודל רק אתה יודע רוב האו"כ ממוצע בינוני ..
אם אתה או היא בכל זאת לא הגעתם לאורגזמה זה לא נורא על ההתחלה זה קורה להרבה ...
לא לקחת את זה קשה גם אם תגמור מהר זה קורה כי אתה תהיה כל כך לחוץ או מתרגש אז....באמת אתה לא היחיד שזה קרה לו.
העיקרון ליהנות ואפשר ליהנות בלי לגמור!!!!
המטרה הנאה
אז תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ירון11/03/2010המון תודה התשובה שלך עזרה לי מאוד,רק עוד שאלה שלא ענית לי עליה..
עוד שאלה,לאותה נערה שהכרתי יש מחלת הנשיקה..ממה שהבנתי אסור לי לנשק אותה בפה אבל בנוגע ליחסי מין רגילים מותר?כלומר אוראלי,אנאלי,וחדירה לאיבר מינה וכו'..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון שלום
מירב שרון11/03/2010באתר הזה יש כתבה ספציפית על איך עוברת מחלת הנשיקה, אני מציעה לך לקרוא את הכתבה הזאת. מתוך הכתבה יש קטע מסויים שאני אצטט"...צעירים הפעילים מינית עלולים להיחשף למינון גבוה יותר של הווירוס כתוצאה מנשיקות נלהבות ו"עמוקות במיוחד" או כתוצאה מהפרשת נוזלים מאיברי המין."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
חסוי12/03/2010תוכלי בבקשה לשלוח לי כאן לינק לכתבה?אני לא מוצא אותה פשוט,תודה רבה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
מירב שרון14/03/2010http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2655
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)