מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתול מושלם!ירון10/03/2010
שלום!
אני בן 17.. ואני בתול.. בתול לגמרי. אף פעם לא נישקתי בחורה וגם אף פעם לא שכבתי עם אף אחת. ואני כבר מתחרפן מזה! נמאס לי מהיד.. וזה לא שאין לי קשרים עם בחורות וזה.. יש לי המון ידידות שאני בקשרים טובים איתן.. אבל כלפי אף אחת אין לי רגש מיוחד של אהבה וגם אם כן בטוח שאף אחת מהן לא תסכים לשכב איתי.. הן עדיין קטנות.
אני כבר מתחיל לחשוב ללכת לאיזה זונה או נערת ליווי רק שתמצוץ לי לא רוצה זיון כי אני מפחד ממחלות.. ברור שממציצה גם יכול להיות מחלות אבל הסיכויים יותר קטנים לפי מה שהבנתי..
פשוט.. אני ממש רוצה מגע של אישה ועוד לא היה לי דבר כזה אף פעם.. ואני מאוד נמשך לנשים.. אני חושב שאם אני ילך אפילו רק פעם אחת לנערת ליווי או זונה שרק תמצוץ לי אני ירגע סוף סוף.. אני ממש מרגיש בזה צורך אדיר..
אשמח אם תעזרו לי בנושא..
בתודה מראש! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
דניאלה פרייפלד10/03/2010לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אנא ממך לאאאאאאאאאאאאאאא ללכת לנערת ליווי!!!
קשה דרך שרשור להסביר למה לא....
אני לא מהמאמינות שצריך להיות האהבה,או אהבת חייך,שהיא תהיה זאת שתקיים איתה יחסי מין בפעם הראשונה!!! אך מצד שני לא נערת ליווי ,לא סתם מין, לשם... כבר לא להיות בתול!!!
צריך שיהיה לך... משיכה ,איזה קשר, משהו שנדלקת עליה, שבא לך עליה...משהו שמענין בה...משהו!!!!
אך לא סתם בכדי לגמור עם זה.
אם תלך לנערת ליווי זה לעשות את זה בעצם עם חפץ, אומנם חיי, אך אין לך שום רגש כלפיה...
אז אתה בן 17 לאן אתה רץ היום אתה יכול לחיות עד 100 אתה עדין ילד!! תן למשהו בגופך, בנפשך למצא את הפעם הראשונה או שהיא תמצא אותך!!!!
כפי שנאמר בארץ נהדרת ,אנא ממך ,אני פונה ללב שלך!!! חכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי..
ירון10/03/2010תקשיבי רגע.. אני מודע לזה שנערת ליווי/זונה היא בעיקרון חפץ.. שאין לי שום רגש אליה..
א-ב-ל !! אני לא מסוגל כבר לחכות עם זההה!!!! אני משתגע כבר בחיים לא היה לי שום מגע מיני/נשיקה/מגע מיוחד עם בחורה!! את הצורך שלי את יכולה להבין?
זה היה דבר ראשון.. דבר שני - הקטע הוא שאם אני רוצה אני יכול ללכת לצומת ההיא קרוב לבית שלי ולגמור עם העניין הזה כבר.. יש לי רישיון ואוטו אני יכול לנסוע לשם בכל רגע מצידי שתמצוץ לי עם קונדום העיקר שיקרה משהו.. תתני לי סיבה אחת למה לא לעשות את זה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
דניאלה פרייפלד10/03/2010מי לוחץ עליך ???
אז מה אם לא נשקת ולא חבקת...כי לא מצאת את הבחורה שאתה מעונין גוף נפש לעשות דברים אילו איתה!!! אז במקום זה לנערת ליווי...
הרי בעיקרון רוצים להרגיש קשר זוגי של עוררות שבא לנו להיות במצב הזה ,מתח,תקווה שאולי יצא מזה ממשהו מעבר לזיון חד פעמי ,,שיחה,אוירה נעימה מסביב. ולא משהו שצריך לשלם עליו
גם זיון אפשר לעשות עם מישהי שנדלקת עליה one night stand זה מתחיל ממשיכה איזה תדלוק...
אני לא יכולה לנבא, מה יקרה לך ,אם בכל זאת תחליט ללכת לנערת ליווי ...אולי כלום ...אבל אם כן תעשה לעצמך שריטה שישפיע על ההתיחסות על עצמך בעיניך?
UP TO YOU* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תיקון !!!
מירב שרון11/03/2010נערת ליווי היא ממש לא חפץ, היא אשה עם רגשות, אבל כשאתה מגיע אליה רק לצורך פורקן, אתה בעצם הופך אותה לחפץ, ההשלכות לטווח ארוך יכולות להיות שבעתיד תתקשה ליצור קשר בריא של זוגיות ומיניות עם אשה בגלל שהחוויה המינית הראשונה שלך הייתה עם אשה שהפכת אותה לחפץ. מתחברת מאוד לעצותיה של דניאלה, פנית אלינו בגלל שכנראה עמוק בפנים אתה מבין שאולי זה לא יהיה הצעד הנכון עבורך לעשות כזה דבר, בסופו של דבר אתה בוחר מה אתה עושה וגם אתה לוקח אחריות על ההשלכות של זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי..
ירון10/03/2010תקשיבי רגע.. אני מודע לזה שנערת ליווי/זונה היא בעיקרון חפץ.. שאין לי שום רגש אליה..
א-ב-ל !! אני לא מסוגל כבר לחכות עם זההה!!!! אני משתגע כבר בחיים לא היה לי שום מגע מיני/נשיקה/מגע מיוחד עם בחורה!! את הצורך שלי את יכולה להבין?
זה היה דבר ראשון.. דבר שני - הקטע הוא שאם אני רוצה אני יכול ללכת לצומת ההיא קרוב לבית שלי ולגמור עם העניין הזה כבר.. יש לי רישיון ואוטו אני יכול לנסוע לשם בכל רגע מצידי שתמצוץ לי עם קונדום העיקר שיקרה משהו.. תתני לי סיבה אחת למה לא לעשות את זה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע..
ירון10/03/2010אני יודע שאף אחד מכאן לא חייב לי כלום אבל זה לא נישמע לי הגיוני שלשאלות שלי אף אחד לא ענה ולזה שמעלי ענו למרות שהוא כתב את ההודעה אחרי..
ואני חושב שהשאלות שלי פה קצת יותר חשובות משלו..בשלי מדובר על בעיות אצלו זאת רק התלבטות או משהו שהוא צריך להתייעץ איתו עליו..
אשמח לתשובה ולא התכוונתי לפגוע או להעליב אני גם לחוץ אבל לא קשור בכול מקרה אני אחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)