מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניעהלילך11/03/2010
אני וחבר שלי בני 17 ורוצים להתחיל לקיים יחסי מין. מה אמצעי המניעה הטוב ביותר עבורנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון11/03/2010הגלולה הנה אמצעי המניעה הכי יעיל במניעת הריון לא רצוי. אני ממליצה לך לפנות לרופא/ת נשים, להגיע לבדיקה ראשונה, לציין שהנך בתולה ומבקשת לברר לגבי האלטרטנטיבות השונות שישנן כיום ומה הכי מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה
גליה14/03/2010צריך להבדק למחלות אבל אחר כך אפשר לשכב רק עם גלולות וזה פחות כאבי ראש מקונדום שנגמרים ונקרעים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
לילך15/03/2010אבל זה טוב להכניס בגיל כזה הורמונים לגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
סתיו15/03/2010לילך שלום. יש היום גלולות (כמו פמינט למשל שזה מה שאני לוקחת ואני בת 18) שהרופא שלי קורא להם "דור שלישי" כי יש בהם מעט הורמונים וזה לא מזיק לגוף וגם יש מעט תופעות לוואי (לי לא היו בכלל). לי לרופא ודברי איתו על זה והוא יסביר לך הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
דניאלה פרייפלד15/03/2010בסהכ 17 לא מוקדם מדי להכניס הורמונים לגוף זה כבר גיל סביר....
ונכון מינון ההורמונים קטן היום יחסית לדור הקודם
אבל אני ממליצה לך כפי שמירב הציע לעלות את כל שאלותיך בפני רופא
בנוסף תשאלי אותה/ו על הטבעת עם ההורמונים,ששמים לתוך הנרתיק וזה מפריש הורמונים...יחסית חדש בשוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)