עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרו לי
    איתן
    12/03/2010

אני מאוד מיתביש לדבר עם בנות שאני לא מכיר אני מיתאמן בחדר כושר ואני ניראה טוב מאוד אבל פשוט אני מיתביש לגשת לאיזה נערה שיש שם ואני לא יודע למה כי עם בחורות שאני מכיר אני עושה צחוקים ודברים "מינים" אבח פשוט עם אני לא מכיר ילדה הוא היא לא תזרים שיחה אני יעמוד כמו גולם ולא יושה כלום זה לא שאני שמן הוא משהו אני ניראה טוב מאוד ואני בן 17 וחצי ואני לא יודע איך לגשת לבחורות הוא לזותי בפרט תעזרו לי עם אתם יכולים עם הבעיה שלי בבקשה אני רוצה אבל לא מצליח אין לי אומץ עזרה בבקשה מה לעשות ואיך לעשות ואיך להיתגבר על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי

הוספת תגובה

• לאיתן שלום

מירב שרון
    12/03/2010

מה הכוונה שעם בנות שאתה מכיר אתה עושה דברים "מיניים", איזה דברים? בכל אופן, אני מבינה שיש חששות מפני יצירת קשר עם בנות, איזה מחשבות עוברות לך בראש כשאתה רוצה לגשת למישהי, אילו משפטים שאתה אומר לעצמך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה דברים עוברים לי בראש

איתן
    13/03/2010

מה להגיד לה איך להגיד לה איך היא תגיב ואני לא יודע מה להגיד לה כל הדברים האלה עוברים לי בראש שאני רוצה לגשת לבחורה מסוימת הוא שאין לי ביטחון הוא שאני פחדן ואני לא ידוע מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמשך מענה

מירב שרון
    14/03/2010

בוא נקרא לכל המחשבות האלה שיש לך "מחשבות מרחיקות", למה? כי כשאתה מנסה להתקרב למישהי, המחשבות האלה משפיעות על הרגשות שלך ועל הביטחון העצמי. אני מציעה שתיעזר בטכניקה של דמיון מודרך, תדמיין מגירה שבה אתה מכניס את המחשבות האלה וסוגר את המגירה. אתה יכול לדמיין את עצמך נפגש עם הבחורה, יוצר איתה קשר עין, מחייך אליה, מתקרב אליה ומדבר איתה (אתה יכול להכין לך רשימה של שאלות מוכנות מראש), אם בדמיון תצליח לעשות את זה אולי זה יעזור לך להאמין ביכולתך לעשות את זה גם במציאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו