מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חולמת ועושה דברים גיל 14הילה13/03/2010
תקשיבו פדיחה להגיד את זה אבל אין לי בררה אני חייבת עזרה.
הסיפור שלי הוא כזה אני בת 14 למדתי כל החיים שלי בבצפר דתי ועכשיו עברתי לבצפר חילוני רגיל. אני רוצה לציין שאני נראת טוב מאד ואפילו הציעו לי לדגמן ורציתי אבל אמא שלי סרבה .
בנים מתחילים איתי כל הזמן באינטרנט וגם בחוץ. אני לא דתיה .
בזמן האחרון אני חרמנית מתתה אני חולמת על סקס כל הזמן..
חשוב לציין גם שאני בחיים לא התנשקתי ולא היה לי חבר.. אמא שלי נגד זה ותמיד אומרת לי תשמרי את הכבוד שלך ותיהיה בחורה שמורה.. כאילו מה הקטע כולה חבר מה יש לך היא אומרת לי אסוור כל הבנים מזלזלים ואני מקשיבה לה.. מרוב שאפילו לא התנשקתי אני חולמת על דברים פשווט ..
אני כבר משתגעת אניי חרמנייייייייייייייייייית
תעזרווווווו ליי בבקששששה אייך לעביר את זה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו לא צריך שום עזרה עבר לי
הילה13/03/2010תקשיבו אני פשוט מזועזעת.. הייתי חרמניית אש היוםם ובחיים שלי לא ראיתי פורנו..
ועכשיו ראייתי אני אומרת לכםם אני עד שניה קאתי.. כל החרמנות הזאת ירדה לי בשניה..
פשווט גועל נפפפש אני לא מאמיינה שכל האנשים עושים את זה.. זהה חיוותת גוועל נפש..
האם עושים סקס כמו בפורנו ? או שעושים ביותר עדינות ? :O
זה פששווט מגעיייייייל אני לאמאמיייננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדברי שטויות
asfgsdf29/03/2011הפורנו ממש לא משקף את המציאות הוא מעוות אותה...
זה ממש לא דומה לחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת 14
אנונימית31/03/2011לגבי סרטי הפורנו , הם בדיוק כמו סרטים רגילים , כלומר
כשאת רואה את הסרט "סופרמן" - אחרי הסרט את שמה על עצמך גלימה ומנסה לעוף?כמובן שלא, אותו הדבר לגבי סרטי פורנו , הם נועדו בשביל ליצור הנאה ולא לחיקוי המציאות,לכל אדם יש את התנוחות שלו , את האווירה והתשוקה וצורת הסקס שלו,
זה למה אסור לבני נוער לצפות בסרטי פורנו ,
משום שהם לוקחים אותם ברצינות ומשלבים אותם לתוך המציאות.
לגבי החרמנות שלך,זה משהו נורמטיבי , בעיקר בגיל ההתבגרות כאשר כל תהליכי גוף האישה משתנים וגם עם תחילת המחזור,
את תמיד יכולה להירגע ולאונן ולפרק את החרמנות שלך,אין לך ממה להתבייש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה שלום
מירב שרון14/03/2010זה מאוד טבעי במיוחד בגיל ההתבגרות כשההורמונים משתוללים שיהיו לך חלומות מיניים, ההורמונים כמובן משפיעים על הדחף המיני שלך. אני מבינה ממך שאת גרה בבית שמרני ומצד שני חשופה בביה"ס לסביבה חילונית, הגבולות בבית יותר נוקשים מהגבולות מחוץ לבית והרצון שלך לפרוץ גבולות כנראה השפיע על הבחירה שלך לצפות בפורנו. פורנו מעוות את המציאות וממש לא משקף את מה שקורה במציאות. בפורנו הופכים את האישה לחפץ, אין שם רגשות. במציאות כשתיצרי קשר רגשי עם מישהו, תגלי איתו אינטימיות פיזית ורגשית ולזה את יכולה לשאוף.
אני ממליצה לך לאפשר לעצמך לחקור את המיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות, וכשתהיי "חרמנית רצח", תיעזרי באוננות על מנת להגיע לפורקן. כך תגלי מה עושה לך טוב ובבוא היום כשיהיה לך בן זוג תוכלי גם לכוון אותו על מנת שידע מה לעשות על מנת לענג אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תפנה להנהלה...
חכם28/03/2011אז תפנה להנהלה... ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)