יש לי שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה...
    ליה
    16/03/2010

שלום רב לכולם,
    אז כככה... אני בת 19 ויש לי חבר כבר 8 חודשים (בן 24), יש בינינו כימיה מאוד טובה הוא אוהב אותי (כך הוא אמר), ואנחנו מאוד נהנים ביחד.. אבל העניין הוא שעדיין לא שכבנו ואני לא חושבת שהוא יהיה הראשון שלי (כי אני עדיין לא בטוחה בזה האם אני רוצה שהוא יהיה הראשון שליו)(אני בתולה) אנחנו עושים הרבה דברים אחרים (כלומר אני מענגת אותו בצורות שונות והוא מגיע לגמירה וכו' ) אך כל הזמן שאנחנו במצב אינטימי או סתם מדברים הוא מעלה את העניין הזה של לקיים יחסים מלאים(אני כמובן מתחמקת מתשובה או שאומרת שנחכה עוד קצת), הוא טוען שהוא לא שכב בתקופה הזו שאנו יוצאים עם אף אחת ולא בגד בי (האם זה אפשרי?).
    השאלה שלי היא האם זה באמת משנה לגבר לקיים יחסי מין או לא (כי הרי אני מענגת אותו בדרכים אחרות-כמו לרדת לו וכו'), וכמה זמן הוא עוד יוכל לחכות לי,ולהיות איתי בלי לקיים יחסי מין (כי אני מפחדת שהוא יחפש את זה אצל בנות אחרות ויתחיל לבגוד)כי אני עדיין לא רוצה לקיים יחסי מין אני לא מרגישה מוכנה לזה.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה...

הוספת תגובה

• לליה

חסוי
    16/03/2010

אם את לא רוצה אותה לפעם הראשונה אז למה את רוצה לחכות ?=/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• =]

חסוי
    16/03/2010

או שאת כן רוצה לחכות לו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

מירב שרון
    16/03/2010

את מתחילה בכך שאת כותבת שיש לך חבר ויש לכם כימיה מאוד טובה, שאוהב אותך, ואז את מוסיפה "כך הוא אומר" - האם יש לך ספק לגבי זה?
    שנית, את מראש מודיעה שעד כה יש ביניכם אינטימיות רגשית טובה ואינטימיות פיזית שכוללת הכול חוץ מחדירה. אח"כ את מוסיפה "אני עדיין לא בטוחה שאני רוצה שהוא יהיה הראשון שלי" - למה את מרגישה ככה? איזה משמעות יש לקיום יחסי מין מלאים עבורך?

את מספרת שהוא טוען שהוא לא שכב בתקופה האחרונה (עוד פעם ספק). נשמע שיש לך הרבה ספקות לגביו וחוסר אמון בו, למה?
    והשאלה האם זה באמת משנה לגבר לקיים יחסי מין או לא? כמו גם לאשה, חשוב שזה יהיה ממקום ששני הצדדים ירצו את זה באותה מידה ויהיו מוכנים לזה. זה משנה גם עבור גברים וגם עבור נשים. זה משנה כי זה עוד צעד של אינטימיות פיזית שמשלים את התהליך עד הסוף. שוב, זה חשוב שזה ייעשה כשזה מתאים ל-2 הצדדים ולא כי צד אחד מפעיל לחץ על השני. אם את לא מוכנה אז את לא מוכנה לזה וזה בסדר.
    כמה זמן הוא יחכה לך? זו בחירה שלו כמו גם שזו בחירה שלך אם לקיים עמו יחסי מין מלאים או שלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ...

ליה
    16/03/2010

תודה רבה על התגובה
    קצת בלבלתם אותי (אני כל הזמן בספק - מכיוון שפגעו בי כמה פעמים ואמרו שאוהבים וכו' ואני היחידה וכו' אבל בסופו של דבר לא שמים עליך ועוברים לאחרת , וכשהם מתחרטים זה כבר ניהיה מאוחר מדי)
    אני בן אדם שמואד אוהב לתת וכמובן לקבל בחזרה אך מכיוון שהיו לי קשרים שברובם אני יצאתי עם לב שבור קשה לי להפתח ולהאמין לבן זוג שאיתו אני נימצאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליה

מירב שרון
    16/03/2010

אני מבינה שחווית הרבה אכזבות בזוגיות, בגלל זה יש לך כ"כ הרבה חששות וספקות. מאוד חשוב שתקשיבי לעצמך ותעשי אך ורק מה שנכון לך מתי שזה נכון לך. אם הוא האחד שנכון בשבילך אז הוא יחכה לך כשאת תרגישי מספיק בשלה לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו