מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה!!!!!!נוי16/10/2007
שלום, אני בתולה ואני וחבר שלי כבר מנסים הרבה זמן.. והוא לא בתול.. וגם שהוא כמעט נכנס אליי אז זה מאוד כואב! האם יש מה לעשות כדי שאני יצליח להכניס אותו?.. האם יש שיטות מיוחדות??? עזרה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוי שלום
מירב שרון16/10/2007יתכן שאת סובלת מוגיניסמוס, התכווצות לא רצונית של שרירי רצפת האגן, מה שלא מאפשר חדירה של הפין. חבל שתחווי שוב ושוב חוויות של כאב בניסיון לקיים יחסי מין כאשר יש טיפול לבעיה. אני ממליצה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני, יש אפשרות לפנות למרפאה דרך הקופה או בבי"ח. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי..
ילנה18/10/2007אין שיטות...בדבר הזה..
אני חושבת שלבר שלך יש גדול מידי כדי שזה יכנס לחור בתולים שנורא קון בתחילה..
את צריחה משהו נורמלי להתחלה כי משהו גדול...זה יכאב רצח את צודקת..
את בלחץ כשאתם מנסים תיראי כשבלחץ בזמו ההחדרה הנרתיק יכול להיסגר אבל שמעי...
אתם יכולים להמשיך לנסות..תנסי להירגע ותיסבלי קצת....אבל היקר להיות רגועה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)