מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטים ארטייםחסוי18/03/2010
אני הייתי מאונן תמיד עם סרטי פורנו שמעתי שזה לא בריא אמרו לי הכי טוב זה לאונן עם סרטים ארטיים השאלה שלי מה זה סרטים אריטיים ואיפה אני יכול לצפות בדברים כאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/03/2010בסרטי פורנו, האשה הופכת לחפץ, אין בזה שום רגשות, זה מעוות את מה שקורה בין הגבר לאשה, עוות של המציאות. סרטים ארוטיים לעומת זאת כן יש בהם רגשות והדדיות, היחסים נעשים מתוך הסכמה, הם מאוד יכולים לעזור לעוררות מינית. ניתן להגיע לחנות שנקראת ה"אוזן השלישית" בת"א שם ניתן להשכיר סרטים ארוטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להשיג
רווית26/03/2010אי אפשר להשיג סרטים ארוטים באינטרנט? אני רצתי לדעת איך התהליך הולך (אני בת 15\)
אבל אני לא רוצה שאמא שלי תדע שהשכרתי סרט אירוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה :P
דניאלה פרייפלד27/03/2010חכי ,לא ממליצה לך סרטים ארוטיים...
שימי לב כמעט בכל פרסומת לדוגמא עם גלידה יש אורטיקה...
לסרט תראי ,אישה יפה ..תני לראש שלך להמשיך את הארוטיקה תדמיני ...
את לא צריכה לראות כדי לחוש ארוטיקה
ההמלצה שלי...
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פניתי כבר..
רווית29/03/2010אני כבר פניתי אליכם. ואמרתי לכם פעם שאני ממש רוצה לדעת את התהליכים של כול השלבים בסקס ואיך כול דבר קורה וכן הלאה...
אז אמרתי את זה ושאלתי אם הדבר הטוב ביותר בשביל לדעת המ המציאות היא פורנו. את אמרת לי שהכי טוב לי בינתיים זה לראות סרט ארוטי כי שם האישה לא חפץ וזה משהו ממשי.
(אני בת 15)
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה
דניאלה פרייפלד30/03/2010אין לך מה ללמד... את ומי שזה לא יהיה ,יבנו ביחד את התסריט המינית שלכם ..
סרט זה סרט ובהם שחקנים עם האווריהשל התסריט ...לא לבא למפגש המיני עם סרט של במאי אלא תהיהי הבמאית של עצמך כולל עם הכללות של שני..
חג שמח
ושוב בהרבה פרסומות יש ארוטיקה
וגם בסרטים למתבגרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה/
רווית31/03/2010אבל אני ממש מסתקרנת אני א יודעת מה בא אחרי מה.
אני רוצה לדעת מהם השלבים ואיך התהליך הולך.. ומתפתח לאט לאט. אני פשוט לא ממש יודעת מה קורה אחרי מה ואני סקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה :P
דניאלה פרייפלד31/03/2010אין ממש שלבים שוב התסריט בידי "השחקנים" את ו...
לא להיות כל כך לחוצה כולם עושים זאת ולרוב זה טוב........מבלי לבא מוכנים...
אך השיקול לראות או לא לראות בידיך....
רק לא פורנו...בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)