ירון, תקרא את ההודעה שלי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירון, תקרא את ההודעה שלי בבקשה
    א. בן 22
    20/03/2010

הרגע חזרתי מדבר כזה, פעם ראשונה בחיים. הייתה לי חברה עד ממש לא מזמן, סקס מדהים ונפרדתי ממנה. היום שתיתי קצת ונהייתי חרמן, ולא הצליח לי עם איזו בחורה שאני מכיר אז במקום לנסוע הביתה ולסיים את זה מול אתר פורנו עשיתי פרסה, נסעתי לצומת ליד הבית שלי ואספתי אחת, זה היה נורא, היא רק האיצה בי שאגמור כבר, וכשהכל הסתיים היא פשוט יצאה מהרכב, בלי להסתכל אחורה ובלי להגיד לי לילה טוב. עד עכשיו אני מנסה לשכנע את עצמי שזה לא קרה, אבל הריח של הטונות של הבושם הזול שהיא שמה על עצמה דבק בבגדים שלי,. בא לי להקיא, בא לי להתקלח 30 פעמים אפילו שזה היה עם קונדום, בא לי יותר מכל להחזיר את הזמ אחורהן. אני מתנגד גדול לתעשיית הסחר בנשים, או לפחות חשבתי ככה, ופתאום, כמו חיה שפועלת לפי אינסטינקט הלכתי לזונה ושמתי כסף בידיים של חלאות המין האנושי, לא הזונות עצמן, אלא הסרסורים שלהן.
    בתולין זה לא דבר כזה נורא ואני איבדתי אותן בגיל מאוד מאוחר, אחרי שכל החברים שלי כבר היו מזמן לא בתולים כבר. יום אחד זה יקרה עם בחורה כלשהי, וממה שאני קורא אתה בחור נבון וטוב - בסוף אנשים טובים כמוך מקבלים בחורות טובות ובגדול, אתה תרגיש כבר שאין לך כח מרוב סקס! ובכל לשון של בקשה, ירון, בבקשה אל תעשה את זה עם זונה, אתה תצטער על זה כל החיים שלך, זה הרבה יותר מגעיל ממה שזה נשמע, אני כבר בן 22 עם ניסיון מסויים בסקס ונראה לי שבמצב הנוכחי אני צריך פסיכולוג. שום דבר כבר לא יחזיר את הגלגל אחורה אבל אני יודע שאני לא מסוגל לעשות דבר כזה שוב, אני מרגיש שבגדתי בעצמי ובכל מה שהאמנתי בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לירון שלום

מירב שרון
    20/03/2010

זה נשמע שעבורך זאת הייתה ממש חוויה טראומטית ואכן נראה שמאוד יכול לעזור לך להגיע לייעוץ מקצועי בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו