מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני וחבר שליבן22/03/2010
שלום,
אני רן ויש לי חבר ואנחנו הומואים. לפני יומיים שיחקנו אחד עם השני בבולבולים ובאשכים ובטעות (או שלא חחח) חבר שלי גמר עליי.
האם יש בכך סכנה? אני בן 17 והוא בן 17.5
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני בולבולונים
יוסי22/03/2010להכנס להיריון אתה לא יכול.
אם שתית את הזרע ויש לו אידס אז יש סיכוי שתדבק.
ואם לא אז אין שום סכנה תהנו לכם ותתפלשו אחד עם הזרע והבולבול של השני.
אם תזמינו אותי נעשה שלישיה ונשפריץ כולם על כולם.
תהנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אני לא מקבל מענה?
בן22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן
דניאלה פרייפלד22/03/2010אין שום סכנה מפליטת זרע עליך..
הסכנה קימת אם לאחת מכם יש חשש לאדס ואז תקימו יחסים מלאים ללא קונדום אז יש סכנת הדבקה.( קונדום מוריד את אחוזי הסיכון להדבקה באופן משמעותי!!!
במין אורלי אם אדם ישי לו אידס הסיכון עדין קיים רק הרבה פחות....
תמשיכו לגלות את מיניותכם, תהנו, רק להשתמש בקונדום כאשר תחילטו להתנסות עם חדירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בן22/03/2010זה בסדר אם אנחנו שוכבים ביחד עם תחתונים וגומרים בתוכם?
זה בעצם כמו קונדום לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן
דניאלה פרייפלד23/03/2010אין שום מניעה לגמור בתוך התחתונים אם אתם רוצים ....כל עוד הזרע לא חודר לדם אין חשש להידבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה?
בן27/03/2010מה זאת אומרת חודר לדם? איך?
והאם לדעתך אנחנו כבר יכולים להתחיל לעשות סקס ביחד?
כמו שאמרתי - אנחנו בני 17
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון27/03/2010הנגיף של HIV עובר מאדם לאדם בנוזלי גוף:דם, נוזלי הזרע, וכד' . איידס גם עובר ביחסי מין מלאים הכוללים חדירה לפי הטבעת ללא קונדום –משום שהוא חי בנוזל הזרע.
אם אתם מחליטים שאתם מוכנים להתנסות בקיום יחסי מין מלאים, הקפידו להשתמש בקונדום לפי ההנחיות שיש בקופסת קונדומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בן27/03/2010האם את חושבת שיש דרכים נוספות כדי להבטיח את בריאותנו, חוץ מקונדום?
פשוט חבר שלי אמר לי אתמול שהוא מת כבר לזיין אותי.
אתמול נפגשנו ועשינו את זה אבל עם תחתונים והוא אמר שהוא רוצה לעלות שלב אחד...
גם אני נהניתי מאוד, אגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן
דניאלה פרייפלד27/03/2010יופי שנהנת, זה הרעיון!!!
ואני שמחה לשמע שהחבר שלך רוצה לעשות זאת בשלבים...זה מאפשר לך/לכם להכיר מה מענג אותכם ואת האפשרות להמשיך לגלות את מיניותכם לפני החדירה,בכל חלקי גופכם...
נכון להיום הקונדום הכי מגן בפני מחלות.
רצןי על ההתחלה להשתמש בקונדום כדי כבר להתחיל להתרגל, לתחושות שמתלוות בקיום יחסי מין מלאים,איתו.
תמשיך להינות!!!
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה
בן27/03/2010ממש תודה על העזרה והתמיכה. את גורמת לי לאושר כשאת אומרת לי את הדברים האלה.
אך שאלה נוספת לי אלייך. אני בדרך כלל לובש בוקסר ואילו חבר שלי אמר לי שטנגה עדיפים כי הבוקסר לוחצים על הבולבול וזה משפיע על הזרע. את יכולה לעשות לי סדר בדברים ? אני מתבייש לשאול אותו מעבר למה שהוא כבר אמר
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן
דניאלה פרייפלד27/03/2010תודה!!!
לפי מיטב ידעתי בוקסרים הכי מאפשרים חופש תנועה, לחלקי גופך, באיזור זה .
אך אברר ואחזור אם יש לי תשובה אחרת
לא להסס לשאול כל שאלה ....
ושוב חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחבר שלי ואני
בן09/04/2010דניאלה!
ביוזמתנו, בתמיכת ההורים ואף בתמיכתך אני וחבר שלי, רפאל, עשינו סקס חוויתי בפעם הראשונה בחופשת פסח. ההורים של רפאל תמכו מאוד ולקחו את כל המשפחה שלהם ואותי לצימר. אני ורפאל קיבלנו חדר, שם יכולנו לשות את מה שרצינו כל כך. אפילו האחים של רפאל אמרו שהם פשוט התחרמנו לקולות הגניחות שלי (בוודאי גם של רפאל, אך הם לא הודו בכך ). אך הבעיה היא אחת: רפאל טוען שאני לא מספיק מעודד אותו בזמן הסקס. אני משתדל לומר לו כל הזמן שאני נהנה, ומגיע אף לאורגזמה. אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן
דניאלה פרייפלד09/04/2010זה שאלה לראפאל,יחסים בנוים על שיחה, שיתוף....
רק רפאל יודע מה יעודד אותו...
כל קשר וכל קשר מיני, הוא ענין של למידה את הצד השני מה אוהב מה לא מה עושה לו את זה מה דוחה מה מענג ועד ועוד...וזה הדדי ונכון לגבי כל רובדי הקשר
אז שאדם חשוב לך אתה רוצה להכיר וחלק מההכרה זה על ידי שיחה ..
תמשיך להינות
לא לשכח קונדומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)