מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניעה לזוגאנסטסיה22/03/2010
איזה אמצעי מניעה הכי עדיף /הכי יעיל כשיש חבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון22/03/2010אמצעי המניעה הכי יעיל למה? למניעת הריון? גלולות. למניעת מחלות מין? קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך23/03/2010ברור שכדאי להתחיל עם קונדום ואחרי זה כשנבדקים ורואים שהכל בסדר הכי נוח להמשיך עם גלולות כמו שאני וחבר שלי עשינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסטסיה
דניאלה פרייפלד23/03/2010אני מציעה לך ללכת לדבר עם גניקולוג/ית ויחד למצא אמצעי מניעה שמתאימה לך, היום יש אמצעי חדש טבעת שמכניסים לנרתיק. רצוי לדבר עם רופא כדי להתאים אמצעי שתתאים לצורת חחייך ולמצב בריאותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתכוונת
לילך24/03/2010לדיאפרגמה או לטבעת אחרת? זה מתאים לנערות אבל?
לא יודעת, מה רע בגלולות? גם מסדירות מחזור גם מונעות הריון, שתי ציפורים במכה הייתי אומרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
דניאלה פרייפלד24/03/2010אין שום רע בגלולות להפך יש בנות שזאת הדרך המתאמה להן ביותר כי יש להן ענין של פצעים או שיעור.....
אך יש גם יתרונות בניורינג היות ואין צורך לקחת אותה ולכן אין שכחה ,שמים אותה בנרתיק ונהנות...
לכן חשוב לדבר עם גניקולוג לברר איזה הכי מתאים לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה
נעמה24/03/2010לילך, אני באופן אישי לוקחת גלולות ומאוד ממליצה, רק באמת חשוב לזכור לקחת כל יום.
אני עשיתי לי תזכורת קבועה בטלפון שכל יום ב 8:00 בבוקר מצפצפת וכתוב לי על הצג פמינט ואז אני זוכרת לקחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)