מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מינישירלי17/10/2007
תאריך : 17/10/07 11:47
מחבר/ת : ענת
אני מאד מודאגת , ביתי בת 17 יש לה חבר כבר למעלה משנה וחצי בן 18 , הם אוהבים מאד מאד
היא בתולה עדיין כיוון שאין לה שום חשק מיני - לא עושה לה כלום נגיעות , ליטופים פשוט כלום
שאלתי אותה והיא גם לא מאוננת - פשוט כל מה שקשור לסקס לא מעניין אותה ולא עושה לה כלום
חבר שלה והיא ממש מתוסכלים מזה ואפילו נפרדו וחזרו כי ישנה אהבה גדולה
חשוב לי לציין שלפני בערך שנה עקב כרבי מחזור חזקים נתנה לה רופאת נשים גלולות להריון
ובמשך השנה החליפה לה אותן לפחות 4 פעמים ( רצוף ללא הפסקה )
בין הגלולות שהיא לקחה : מרסילון, מינס, יסמין, ועוד גלולות הראשונות שאינני זוכרת את שמם ( לא מוכרות על ידי מכבי ונרכשות במחיר מלא - בצבע ורוד)
לפני חודש היא הפסיקה לקחת את הגלולות בעצת הרופאה כי היא לא הרגישה כ"כ טוב, וכאמור החשק המיני אפסי.
מה לעשות ? איך אפשר לגרום לה לחשק מיני ? היא בסך הכל בת 17
כמו כן האם יכול להיות שכתוצאה מהגלולות נוצרה לה הבעיה
אודה לתשובתכם - אני ממש מודאגת ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעוזרי ענת שלום
מירב שרון17/10/2007את שלחת לי לאי מייל את ההודעה ואני עניתי לך. תקראי את מה שכתבתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)