אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    קארין
    23/03/2010

היי יש לי חבר ובזמן סקס יבש ששנינו היינו עם תחתונים הרגשתי כאילו אני גומרתת, דבר ראשון זה בסדר לגמור לא יוצא לבנת איזה נוזל נכון?
    דבר שני ע"י מה בעצם מגיע הסיפוק עם לא הייתה חדירה?שמממש הייתי קרובה לגמור.והאם זה בכלל אפשרי לגמור דרך סקס בש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• לא ממש הבנתי את השאלה הראשונה

אני(:
    23/03/2010

אבל לגבי השניה..
    אפשר לגמור מהרבה דברים וביניהם סקס יבש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך שלום

מירב שרון
    24/03/2010

רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה אז כך שכמובן שבסקס יבש, יש גירוי חיצוני באזור הדגדגן מה שיכול להביא לאורגזמה. וזה בסדר גמור לגמור מבלי שיצא לך נוזל, רק מיעוט מהנשים מגיעות ל"אורגזמה רטובה". האורגזמה אצל האשה מתבטאת באופן שונה מאשה לאשה, הביטוי ייחודי לאותה אשה, זה מאוד אינדיבידואלי. יש נשים שחוות תחושה מדהימה בלי ביטוי פיזי, אחרות גם חוות ביטוי פיזי של התכווצות שרירי הנרתיק, אחרות יכולות לחוות שרשרת של אורגזמות, יש כאלה שבכלל לא מצליחות לחוות אורגזמה או עם עצמן ו/או עם בן הזוג שלהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

קארין
    24/03/2010

אז אמרו לי שבת גומרת זה מממש נשפך נוזל אז את אומרת שלא בהכרח שבת גומרת צריך להישפך נוזל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוב הגדול של הנשים אין שפיכה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    24/03/2010

נשית.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו