בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    בדוי
    24/03/2010

שלום,
    יש לי ידידה טובה שנראית ממש ממש טוב. פעם אחת יצא לי להביא עליה ביד, כלומר לדמיין אותנו מתחרמנים בזמן שאני מאונן, ומאז זה הפך לסוג של הרגל ואני מביא עליה ביד לעיתים קרובות.
    הבעיה היא שעכשיו שאנחנו מבלים ביחד כל פעם שהיא יושבת עליי או שאנחנו מתחבקים הזין שלי ישר מזדקר וזה יוצר סיטואציה לא נעימה שאני מתקשה להסתיר ממנה.

יש הצעות לפיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בדוי

דניאלה פרייפלד
    24/03/2010

בן כמה אתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 17

בדוי
    24/03/2010

17

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדוי

דניאלה פרייפלד
    25/03/2010

קודם כל, מה שקורה לך טבעי ביותר, אין פלא שעומד לך, אם היא יושבת עליך...אתה נורמלי!!
    יכול להיות שזה היה קורה לך גם אם בחורה אחרת שמצא חן בעיניך היתה יושבת עליך...
    אולי תקח את זה עוד שלב ותתחיל להכיר אותה..
    או תנשה לחשוב מחשבות אחרות שאתה לידה, ואל תתן לה לשבת עליך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו