מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותמיכה25/03/2010
הייתי נמוך לתקופה ארוה
ולא מזמן לפני איזה חודש התברר לי כשהלכתי לבדיקת התפתחות שיש לי פיגור בגדילה עשו לי צילום ליד לא ממש הבנתי מזה...
ויש לי שאלות שאולי קשורות:
1. לפני שנתיים ה הוא היה יחסית קטן זה די תסכל אותי לתקופה ארוכה ואז אמרתי שאני ישכח מזה ואחרי שנה ומשהוא בדקתי והוא גדל במשו כמו 4 ס"מ ומאז הוא ממשיך עד מתי הוא ימשיך בהתחשבות עם מה שכתבתי למעלה?
אבל זאת לא הבעייה
2.האשכים לא באותו גודל (בהפרשים גדולים) וגם לא באותו גובה - הגדול יותר נמוך יותר
מה קורה עם זה ? ישתנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכה שלום
מירב שרון25/03/2010אם יש פיגור בגדילה אז סביר להניח שזה קשור בצמיחה של כל חלקי הגוף, כולל איבר המין שלך. לדבריך כן הייתה צמיחה של הפין בשנה האחרונה, וזה עדיין בצמיחה כמובן. אם יש לך ספקות, אתה יכול להתייעץ עם רופא אורולוג בנדון. אתה יכול להפנות את שאלתך כאן באתר גם לפורום של אורולוגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)