עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה..
    חסוי
    26/03/2010

שלום ..
    אני רוצה להבין כמה דברים שלא הבנתי..
    יש כאלה שאומרים לי שאפשר להיכנס להיריון רק באמצעות חדירה ומגע בין אברי המין
    ויש כאלה שאומרים שאי אפשר להיכנס להיריון מסקס מאחורה דרך פי הטבעת אבל אפשר להיכנס מהנוזל אז לא הבנתי אפשר או אי אפשר??
    אני מבצעת עם חבר שלי סקס מאחורה והפעם הוספנו סקס יבש מיד לאחר מכן והייתי עם מכנס והוא בלי כלום... ויש את הנוזל הזה שהיה לי על התחתון יש סיכוי שאני מאותו נוזל יכנס להיריון .??.מה סיכויום ?
    המחזור מאחר לי כבר ביומים ואני נורא מודאגת יכול להיות שהסיבה לאיחור הוא לחץ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה..

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    26/03/2010

קודם להירגע, אם את בלחץ הווסת מאחרת....
    לפי התאור שלך, מהמקרה של סקס יבש, ואת עם מכנסיים... לא נשמע הגיוני שאת בהריון מזה. הרטיבות שאת הרגשת הוא שלך, מהעוררות הטבעית שלך, שמכין אותך לחדירה, אם את יבשה החדירה יכאב ולכן שאת מגורה את נרטבת.....
    לא ניתן להיכנס להריון ממין אנאלי....מאחורה .
    הריון רק מחדירה דרך הנרתיק ..אבל!!! נוזל הזרע עלול להיכנס ללא חדירה אם הגבר גומר בחוץ אך ליד פתח הנרתיק או שמשחקים בידיים, שנוזל הזרע על האצבע ומחדירים אצבע לתוכך..
    שוב להירגע
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שהבנתי תודה:]..

חסוי
    27/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו