מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה..חסוי26/03/2010
שלום ..
אני רוצה להבין כמה דברים שלא הבנתי..
יש כאלה שאומרים לי שאפשר להיכנס להיריון רק באמצעות חדירה ומגע בין אברי המין
ויש כאלה שאומרים שאי אפשר להיכנס להיריון מסקס מאחורה דרך פי הטבעת אבל אפשר להיכנס מהנוזל אז לא הבנתי אפשר או אי אפשר??
אני מבצעת עם חבר שלי סקס מאחורה והפעם הוספנו סקס יבש מיד לאחר מכן והייתי עם מכנס והוא בלי כלום... ויש את הנוזל הזה שהיה לי על התחתון יש סיכוי שאני מאותו נוזל יכנס להיריון .??.מה סיכויום ?
המחזור מאחר לי כבר ביומים ואני נורא מודאגת יכול להיות שהסיבה לאיחור הוא לחץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד26/03/2010קודם להירגע, אם את בלחץ הווסת מאחרת....
לפי התאור שלך, מהמקרה של סקס יבש, ואת עם מכנסיים... לא נשמע הגיוני שאת בהריון מזה. הרטיבות שאת הרגשת הוא שלך, מהעוררות הטבעית שלך, שמכין אותך לחדירה, אם את יבשה החדירה יכאב ולכן שאת מגורה את נרטבת.....
לא ניתן להיכנס להריון ממין אנאלי....מאחורה .
הריון רק מחדירה דרך הנרתיק ..אבל!!! נוזל הזרע עלול להיכנס ללא חדירה אם הגבר גומר בחוץ אך ליד פתח הנרתיק או שמשחקים בידיים, שנוזל הזרע על האצבע ומחדירים אצבע לתוכך..
שוב להירגע
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהבנתי תודה:]..
חסוי27/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)