שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    GGG
    27/03/2010

שלום יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני וחברה שלי ביחד כמעט שנה ועוד לא קיימנו יחסי מין מלאים, בזמן האחרון משהו כמו חודש וחצי חודשיים אנחנו חושבים שאנחנו כבר מוכנים לקיים סקס והתחלתי לאונן לחברה שלי והיא אומרת שזה טוב וגם תמיד שאני עושה זה נהיה שם רטוב. ואז שהכל רטוב היא אומרת לי לדחוף אצבעות ובכל פעם שאני מנסה לדחוף אצבעות זה מאוד כואב לה, שכחתי לומר שהיא בתולה ושתינו בני 18 ואני לא יודע מה לעשות שזה לא יכאב לה כלכך. ואני מאוד עדין ולפני זה אני מגרה את המקום טוב והוא מאוד רטוב.. אבל עדיין אחרי כל פעם שאני מנסה להכניס אפילו רק אצבע אחת וגם זה לא עד הסוף היא מתקפלת ונכנסת למצב של "עובר" מרוב כאבים ואני כבר לא יודע מה לעשות...
    וגם כמובן כשאני לא מצליח לדחוף אצבעות באופן מלא ועד הסוף.. זה רק עוד יותר מפחיד אותה כאשר נקיים סקס ומהכאבים שיהיו בפעם הראשונה.

אני אשמח אם תעזרו לי תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• GGG

דניאלה פרייפלד
    27/03/2010

טוב שאתה שואל לפני החדירה !!!
    אני ממליצה שהיא תלך להיבדק, כי זה לא אמור לכאוב עד כדי תנוחה של עובר.
    ולא לחדור עד שהיא נבדקת ,כי אם יהיה חדירה מכאיבה לך לא יהיה טוב עם זה והיא ,גופה ,תזכור את הכאב והיא תתכווץ ,בכדי למנוע כאב ואז יהיה עוד קושי לחדור.
    יופי שאתה דואג
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

GGG
    27/03/2010

אני רוצה להבהיר את דברי לפני שאני מפחיד אותה עם ללכת להבדק..

קודם כל היא בתולה ועוד כמה חודשים יש לה רק 18

המצב הוא כזה...

אני מאונן לה והמקום נהיה מאוד רטוב ומגורה ורק אחרי הרבה זמן 10-15 דקות אני מחדיר לשם אצבע אחת בלבד וגם האצבע לא נכנסת עד הסוף ואז אחרי שאני מגיע לנקודה מסויימתולא כל האצבע נכנסת אני מוציא כשהיא אומרת לי כואב לי ורק אחרי שאני מוציא את האצבע כשהיא אומרת לי מאוד כואב וקרה כמה פעמים שאחרי זה היא התקפלה ונכנסה למצב עובר מרוב הכאב.
    וגם תמיד היא אומרת לי אני לא יכולה לשאת את הכאב זה כואב מידי...

חשוב לציין הפות שלה גם מאוד קטנה ובכלל בכללי היא בנדאם קטן ונמוך יחסית - 1.58 אם זה משנה משהו...

כמו כן אם יש אפשרות לנסות לפני הבדיקה דברים אחרים אולי חומר סיכה שירכך יותר את המקום או ירידה ( אני לה ) יכולה לעזור..

ואם בכל זאת צריך ללכת להבדק... אז איפה ואיך לומר לה את זה בעדינות שלא תפחד אני מאוד אוהב אותה ולא רוצה שתפגע

תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    27/03/2010

אתה מאוד רגיש ומתחשב בחברה שלך וזה מעולה. מעבר להצעתה של דניאלה הייתי מציעה לך להציע לחברה שלך שהיא תתנסה באוננות עם עצמה, שהיא בעצמה תהיה מסוגלת להחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד לגודל היקף של פין. היא יכולה להיעזר בפנטזיות מיניות ובשמן שקדים. כשהיא תרגיש מספיק משוחררת וחופשייה עם החדרת אצבעות של עצמה אולי היא תוכל גם לאפשר לך ומשם הדרך תהיה יותר קלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי

GGG
    27/03/2010

חברה שלי אף פעם לא עשתה לבד.. וגם לא נראה לי שהיא תעשה אני הראשון שעשה לה היא אף פעם לא עשתה לבד היא מאוד ביישנית

והבעיה היא לא שהיא לא סומכת עלי או לא נותנת לי לעשות פשוט זה כואב.. ובגלל שאלתי מה עוד אפשר לעשות חוץ מללכת ולהיבדק

והפתרון שהיא תעשה לבד לא יקרה.. (מניסיון )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר עוד עזרה

GGG
    27/03/2010

אם יש עוד פיתרון חוץ ממה שהצעתן )של ללכת להיבדק וההצעה השניה) ואולי תוכלו יותר להתחייס לתגובה השנייה שלי אני אשמח

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• GGG

דניאלה פרייפלד
    27/03/2010

אתה יודע ממה היא כל כך חוששת, מרופא נשים?
    ויותר מזה לגעת בעצמה.
    האם הקשר שלכם פתוח ויכולים לדבר על הכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אנחנו מדברים על הכל

GGG
    27/03/2010

כן הקשר שלנו פתוח אנחנו ביחד כמעט שנה ואנחנו מדברים על הכל אנחנו לא מסתירים כלום אחד מהשני.

היא לא מפחדת לגעת בעצמה היא פשוט מעדיפה שלא. אלא שאני יעשה את זה גם לפני שעשית לה בפעם הראשונה היא לא עשתה אף פעם לבד עד גיל כמעט 18.. ואף אחד לא עשה לה גם אני הראשון..

החשש שלה הוא ללכת לרופא נשים ושאמא שלה תדע ומהבחינה הזאת היא חוששת ללכת ושאמא שלה תתחיל לחשוב למה היא בכלל רוצה לבדוק את זה ושלא תדע שהבת שלה מקיימת יחסי מין.

בגלל זה היא גם לא תרצה להשתמש בגלולות שהורים שלה לא ידעו, או ללכת להשיג גלולות מבלי שהורים שלה ידעו.

בגלל זה אני שואל על פתרונות אחרים ויותר טבעיים מאשר ללכת להיבדק אצל רופא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

GGG
    27/03/2010

כי באמת חשוב לי שיהיה בסדר ושלא יכאב לה... במיוחד שאני מאוד אוהב אותה והיא חשובה לי.

זאת הרגשה לא טובה לראות שכואב לה כלכך ושלא מצליחים..
    אז אני בגלל זה באתי שתתנו לי עזרה, כי אני בכלל לא רוצה לחשוב על כמה יהיה לה כאוב בפעם הראשונה שנעשה את זה שכאשר אני מנסה להכניס אצבע אחת כואב אז מה יהיה בפעם הראשונה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• GGG

דניאלה פרייפלד
    27/03/2010

אני מבינה את תחושותך זה באמת הרגשה לא טובה!!
    היא בת 18 היא יכולה ללכת איתך לרופא מבלי שההורים ידעו...היא לא קטינה ואין חובה ללכת עם הורה.
    היא חייבת ללכת כדי להתיעץ איזה אמצעי הגנה, מתאימה עבורה,לא לקחת מחברות ולא לקנות ללא מרשם ...
    כאישה היא תתצתרך ללכת לא פעם לגניקולוג...חבל לסבול...
    שוב גם אם יהיה חדירה ,נשמע ששניכם לא תהנו, וזה ישאיר טעם מר, שעלול לקלקל את החברות הטובה שבניתם..חבל!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד

GGG
    28/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו