לא עומד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עומד..
    אנונימית.
    18/10/2007

לחבר שלי (בן 19) יש בעיה, כשאנחנו נמצאים ברגעים אינטימיים פשוט, לא עומד לו, וזה לא קורה רק איתי, גם כשהוא לבד. הוא גומר, אבל לא עומד..
    אני לא יודעת אצל מי הבעיה, אצלי? אני לא מספיק מושכת? למרות שאם זה היה קשור רק בי הוא היה מתפקד טוב לבד, והוא לא.
    זה ככה כבר אולי כמעט שנה.
    הוא די לחוץ בנוגע לזה, והאמת שגם אני קצת.
    זה פוגע במשהו? זה יסתדר מתישהו?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד..

הוספת תגובה

• אני אומרת

ילנה
    19/10/2007

תעשי לו בייד....קודם...תעשי את זה הכי מושך וכיף..תעשי נגיחותותנסי לגרות אותו נורא אבל תישאלי אותו אם הוא נימשך אלייך או לא כי זה יכול להיות..שהוא פשוט לאנישמך אלייך או משהו מאיפהלי...שמעי תגידי לו שיתיעעץ אם רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חכי עד שתהיי מוכנה!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/10/2007

נפשית ולא מתי שהחבר רוצה!!! חכי חכי חכי!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יש לחכות?

ילנה
    19/10/2007

אם אני רוצה אני יעשה בלי קשר שהחבר רוצה כי גם אני רוצה....
    אני מדברת על הבעיה הפיזית..אם זה מפריע להיתפתחות או משהו
    מה אכפת ליאם אני רוצה אני יעשה אני מאודדד רוצה..אני לא יכולה לעשות אם אני והבת את החבר שלי והוא אותי זה רק מגביר את הקשר למה לא!?!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מפריע להתפתחות הפיזית!

עידן מיליצ'ר
    19/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו