מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות חשובותוונדי27/03/2010
קודם כל שלום רב , אני קרן , בת 16. וישלי חבר שהוא גם בן 16.
אני מרגישה משיכה ממש חזקה אליו. חשוב לציין שאנחנו רק שבועיים ביחד. והיינו
חברים גם לפני חודשיים וחצי , אך לשבוע בלבד. הוא הנשיקה הראשונה שלי.
הוא מהבנים שהרבה בנות נדלקות עליהם , הוא ניראה ממש טוב וישלו ביטחון עצמי יוצא דופן.
אז ככה , אתמול הוא בא אליי ועשינו סקס יבש , הוא היה עם בוקסר , ואני עם חזייה וחוטיני-
היה סבבה כזה והוא לא גמר , אח''כ הוא ירד לי וגם דחף לי אצבעות , השאלה הראשונה שלי
היא עד כמה הפעם הראשונה כואבת? (אני בתולה) וכשהוא דחף לי אצבעות דיי כאב לי , לא יותר מידיי אבל כאב... אח''כ נירדמנו ואז הוא התחיל לשפשף לי את הכוס והוא שם את היד שלי על איבר המין שלו כדיי שאני אעשה את אותו הדבר..אז זרמתי עם זה..
ואז שוב עשינו סקס יבש...רק שהפעם זה לא היה יבש כל כך , ז''א הוא גמר...והרגשתי ממש רטובה ,
אני לא יודעת אם זה ממנו או ממני , אבל עדיין אני ממש נלחצתי והיה לי את החשש להכנס להריון.
שנינו היינו עם תחתונים..אבל אני עם חוטיני ואני ממש מפחדת שזה יכול להשפיע איכשהוא...
היום קניתי בדיקת הריון ביתית ויצא לי שלילי...אבל השאלה אם יום אחרי המגע המיני הבדיקה עדיין אמינה...
בקיצור אני ממש מבולבלת וזקוקה להסברים.
אה כן ועוד משהו , כשאני נוגעת בכוס למעלה קצת כואב לי כזה , מעין כאב כאילו קיבלתי מכה וכואב לגעת בזה, האם זה נורמלי?
הכי חשוב לי לדעת מה הם הסיכויים להריון במקרה שתיארתי , חשוב לציין שהוסת האחרונה שלי הייתה בתאריך 1/3 .
מחכה לתשובה בהקדם , תוןדה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
דניאלה פרייפלד27/03/2010בפעם השניה שהוא גמר הוא היה בתחתונים ואת עם החותיני..
והוא לא שיחק עם האצבעות שלו רטובות עם זרע בנרתיק או קרוב אליה...
אם כך הסיכוי קלוש שאת בהריון.
לא להיות בלחץ,כי זה עלול לדחות את הווסת,חכי
הכאב בפעם הראשונה מאד אישי,כל אחת עם סף הרגישות שלה, ולא מחייב שיהיה כאב בכלל.
כואב כי אולי הוא עושה חזק מדי?? ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה רבה
קרן28/03/2010אבל את הבדיקה שעשיתי אפשר לעשות יום אחרי המגע ? זה יוצא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/03/2010אם יש חשש מפני הריון אז ההמלצה היא לעשות את הבדיקה שבוע ימים מרגע קיום יחסי מין. במקרה שלכם כפי שדניאלה כתבה לך מאחר והיה סקס יבש, ושניכם הייתם עם תחתונים, אין חשש מפני הריון לא רצוי, הזרע אינו חודר דרך התחתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרן28/03/2010הרגעתן אותי מאוד , וגם קיבלתי את הוסת שלי היום אז אני רגועה עוד יותר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(:
דניאלה פרייפלד30/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)