מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה -דחוף=>28/03/2010
ברצוני לשאול אתכם כמה שאלות שדי מטרידות אותי. אני וחבר שלי היינו ביחד זאת אומרת לא היתה חדירה , פעם אני הייתי עם תחתונים והוא בלי ובפעם השנייה שהינו ביחד הוא היה עם בוקסר ואני בלי תחתונים. עכשיו לא היה מגע בין שני האיברי מין שלי ושלו, ז"א היה לשתי שניות, שהוא כמובן היה עם בוקסר ואז זזתי ממנו ישר. כול הזמן שהינו ביחד אז הוא דחף לי אצבעות לאיבר המין שלי וזהו. ויש לציין שאני בתולה. הבנתי מהפורום הזה שקראתי אז אם הגבר נוגע באיבר מינו ואז הוא דחף לי אצבעות אפשר להיכנס להריון? [למרות שלא ניראה לי שהוא נגע באיבר מינו ואז הוא נגע בשלי.. אבל כנגד כול הסיכויים ] וגם אח"כ שקמנו מהמיטה ראיתי רטיבות קלה על המיטה. שאלתי אותו אם זה ממנו והוא אמר שכן אבל רוב הזמן כשהיינו ביחד לא היינו צמודים באיברי מין שלנו ואני די חרדה ! וגם חודש שעבר קרה מקרה שהוא דחף לי אצבעות וקיבלתי מחזור רגיל.. יש לציין שגם נגעתי באיבר מיני ולא היה רטיבות !
אשמח אם תענו לי !
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר =>
דניאלה פרייפלד28/03/2010אוקיי
ניתן לשחק באברי המין ולחדור עם האצבעות ( הדדי וכל אחת/ד) ולא להיכנס להריון ,כל עוד אין על האצבעות או סביב פתח הנרתיק ,נוזל זרע.
יש יותר סיכון עם הוא חודר קצת ויוצא ושוב חודר קצת ויוצא כי לגברים יש לרוב פליטה קטנה שהם אינם רגישים אליו,ולכן בזה יש במשחק זה סיכון.
ממה שתארת, אם לא היה נוזל זרע באיזור הנרתיק ,אז את לא בהריון.
הריטיבות יכולה להיות ממך, כי את ,תוך כדי, מתחממת יש עוררות ולכן את נרטבת באיזור הנרתיק ,מה שמאפשר חדירה נעימה.....
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
=>29/03/2010הרטיבות הקלה שהיתה על המיטה זה היה ממנו לא ממני . ויש לי שאלה אם הרטיבות הזאת שהיתה על המיטה יכלה להגיע גם לאיבר מיני דרך הבוקסר שלו ולהיכנס מזה להריון או שהסיכויים קלושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=>
דניאלה פרייפלד29/03/2010סיכוי מאד מאד קלוש!!!
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)