עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    חסוי
    30/03/2010

אני וחבר שלי היינו אצלו והתחרמנו ביחד במיטה , לא הייתה חדירה אך היו השתפשפויות וזה היה דרך תחתונים . הוא לא גמר . אך בכל זאת שעה וחצי אחר כך הגעתי הבייתה וראיתי שכל התחתון שלי היה רטוב כאילו עשיתי פיפי בתחתונים . לא יודעת אם זה קשור אך בימים האחרונים היו לי כאבי בטן ראש וסחרחורות . האם יכול להיות שאני בהיריון אם הוא לא גמר ולא הייתה חדירה משמעותית ?
    בנוסף גם כואב לי לגעת באיזור הרחם והבטן התחתונה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    30/03/2010

אני צריכה שתבהירי, חדירה לא משמעותית? אם לא היה חדירה ולא היתה פליטת זרע באיזור הנרתיק אז אין חשש להריון.
    הרטיבות היתה שלך..כלומר אתם מתחרמנים ונהנים, גופך משתתף בחגיגה, בכך שהיא מכינה את עצמה להמשך.. כלומר לעתיד, שתהי מוכנה לאפשר חדירה,הרטיבות הזאת שלך, מאפשרת חדירה קלה ללא כאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חסוי
    30/03/2010

ללא חדירה משמעותית הכוונה שלא הייתה חדירה אלא רק מגע חיצוני .
    תודה רבה על העזרה עזרת לי המון והקלת עליי ,
    חג שמח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו