מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרהיוסי31/03/2010
שלום עוד מעט אני בן 20.
עכשיו אני מאז גיל 13 זוכר את עצמי כסטרייט.
הבעיה היא שאני חושב שאני מכור לסקס אני כל הזמן חושב על בנות על איך אני שוכב איתן זה יכול להיות ברחוב בכל מקום ציבורי כשאני רואה אישה אני ישר חושב עלייה ועליי במיטה.
מה לעשות? אני לא יודע עם זה נורמלי אם אני מכור לסקס ואם אני מכור מה עושיים אני חייל.
ניסתי כמה פעמים ניסיון לא לאונן אבל אני לא מצליח אני אוהב לצפות בסרטי פורנ למרות שאני יודע שזה לא חינוכי אבל אני חושב שהמורה שלי בתיכון צדקה סרטי פורנו גורמים לך לחשוב שסקס זה הכל בחיים היא צדקה אבל מה אני עושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
דניאלה פרייפלד31/03/2010האם היה לך נסיון ביצירת קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי שלום
מירב שרון01/04/2010למה אתה מנסה לא לאונן? זה טבעי בגילך שההורמונים ישתוללו ושתהיה עסוק במין ומיניות, השאלה היא שאלה של מינונים. נראה לי שאם אתה מעכב את עצמך באוננות את עושה הפוך על הפוך. לאונן זה טבעי ונורמלי, גם אם זה יום יום ואפילו פעמיים ביום. מה תדירות האוננות אצלך עד שהחלטת שאתה רוצה להפסיק עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)