אשמח לקבל עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל עזרה...
    בר
    01/04/2010

שלום ..
    אני בת 15 וחצי מתקרבת ל16.. ואני נמצאת כבר עם חבר שלי חודשייים.. הגענו למצב שהוא פשוט הכניס את היד שלו לתוך התחתונים שלי ומתחת.. ואז ישר הוצאתי את היד שלו מבעד לתחתונים כי לא הרגשתי מספיק בנוח ליידו בגלל שיש לי שיערות ערווה ושיערות במפשעות.. ואני ממש לא מרגישה בנוח עם זה, אני לא רואה את עצמי הולכת לקוסמטיקאית ומורידה שם שיערות אני נורא מתביישת לדבר עם ההורים שלי או אפילו עם החברות שלי בנושא הזה... רציתי לשאול אם יש דרך( אפילו נוחה וקלה) להוריד את השיערות באיזור הכוס והמפשעות... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל עזרה...

הוספת תגובה

• שיערות בכוס

יוסי
    01/04/2010

חמודה על סכין גילוח שמעת?
    כמו שאת מורידה שיער מהרגליים ומבית השחי אפשר להוריד מהכוס.
    אלא שזה מגרד ויש פצעונים.
    מה שאני מציע לך זה לגלח את קו הביקיני ולספר קצר את שאר השיער.
    אין לך במה להתבייש גם לחבר שלך יש שיער בזין בביצים ובתחת אפילו
    ואני בטוח שהוא לא חשב על להוריד אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבר שלום

מירב שרון
    01/04/2010

שיער ערווה זה טבעי ונורמלי ורק מראה שאת אשה שהתפתחה מינית. כפי שחברך לפורום ציין, גם לחבר שלך יש שיער באיברי המין שלו וזה לא מעסיק אותך או מטריד במיוחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו