מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל עזרה...בר01/04/2010
שלום ..
אני בת 15 וחצי מתקרבת ל16.. ואני נמצאת כבר עם חבר שלי חודשייים.. הגענו למצב שהוא פשוט הכניס את היד שלו לתוך התחתונים שלי ומתחת.. ואז ישר הוצאתי את היד שלו מבעד לתחתונים כי לא הרגשתי מספיק בנוח ליידו בגלל שיש לי שיערות ערווה ושיערות במפשעות.. ואני ממש לא מרגישה בנוח עם זה, אני לא רואה את עצמי הולכת לקוסמטיקאית ומורידה שם שיערות אני נורא מתביישת לדבר עם ההורים שלי או אפילו עם החברות שלי בנושא הזה... רציתי לשאול אם יש דרך( אפילו נוחה וקלה) להוריד את השיערות באיזור הכוס והמפשעות... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיערות בכוס
יוסי01/04/2010חמודה על סכין גילוח שמעת?
כמו שאת מורידה שיער מהרגליים ומבית השחי אפשר להוריד מהכוס.
אלא שזה מגרד ויש פצעונים.
מה שאני מציע לך זה לגלח את קו הביקיני ולספר קצר את שאר השיער.
אין לך במה להתבייש גם לחבר שלך יש שיער בזין בביצים ובתחת אפילו
ואני בטוח שהוא לא חשב על להוריד אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר שלום
מירב שרון01/04/2010שיער ערווה זה טבעי ונורמלי ורק מראה שאת אשה שהתפתחה מינית. כפי שחברך לפורום ציין, גם לחבר שלך יש שיער באיברי המין שלו וזה לא מעסיק אותך או מטריד במיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)