בליעת זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליעת זרע
    חסוי
    01/04/2010

יש לי כמה שאלות בקשר לבליעת זרע...
    אם כאשר בולים זרע אפשר להכנס להריון? אני יודעת שרוב הסכויים שלא אבל רק ליתר ביטוחן
    אם כשבועלים זרע ולא משתמשים באמצעי מניעה בזמן המציצה אפשר להידבק במחלות? ואם כן איזה ואיך אפשר לבדוק אם נדבקתי?
    ומאז שבעלתי זרע יש לי טעם מאוד רע בפהכל הזמן מר לי בפה האם יש קשר?
    אני אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהרר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליעת זרע

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    02/04/2010

לא ניתן להיכנס להריון מבליעת זרע (מין אוראלי), רק מחדירה של הפין לנרתיק (מין וגינלי). לגבי מחלות מין, גם במין אוראלי יש סיכון, לכן אם נכנסים לתוך קשר זוגי אפשר לבקש ש-2 הצדדים יעברו בדיקות למחלות מין (אם והיה ניסיון מיני קודם). לדבריך, מאז שבלעת זרע יש לך טעם מר בפה? אולי יש כאן סיבה פסיכולוגית, איזה מחשבות יש לך לגבי בליעת זרע, לגבי מין אוראלי בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שענית לי... רק עוד שאלה אח

חסוי
    03/04/2010

לי זה פעם ראשונה אשר אני עושה מין אוראלי אני לא נבדקתי וגם מי שעשיתי לו לא נבדק...
    אני צריכה לעשות בדיקות או שלאשיר את זה ככה?
    אם יש בדיקה שאני צריכה איזו? ואיזה מחלות אפשר לקבל ממין אוראלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו