לחוץ מאוד בנוגע למחלות !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוץ מאוד בנוגע למחלות !
    חסוי
    02/04/2010

שלום..
    1.אני בן 17 וחצי..
    כשהיתי בערך בן1 4(אני לא בדיוק זוכר את הגיל אבל 14 כמעט בטוח) ההורים קנו לי ולאחיי כלבה
    כשרציתי לאונן יום אחד וההורים לא היו בבית ניסיתי לתת לכלבה שלי ללקק לי את האיבר מין,כשראיתי שהיא לא רוצה נסיתי כול מיני דרכים לגרום לה עד שמצאתי פיתרון..
    ירקתי על האיבר מין מין שלי והיא ליקקה אותו,הפעם האחרונה שעשיתי את זה זה בערך לפני חודש..
    היו פעמים ששמתי רוק במקומות נוספים בגוף כמו פי הטבעת(ישבן),פיטמות וכו' ונתתי לה ללקק..
    אני לא בדיוק יודע את ההדרגתיות של זה כלומר בכול כמה זמן עשיתי את זאת..
    יש לציין שהכלבה רוב הזמן בחוץ ואני לא יודע מה היא עושה שם,אומנם היא מקבלת את כול החיסונים שצריך אני חושב אבל בכול זאת..היא לא כולכך נקייה
    בנוסף היו פעמים שניסיתי להחדיר את איבר מיני לתוך איבר מינה של הכלבה,ויש לציין שלא החדרתי אף פעם אלה רק נגעתי בו עם איבר מיני...
    רציתי לדעת אם יש סכנות למחלות עקב זה שהיא מלקקת לי כול מיני מקומות בגוף.
    (והחלטתי שאני מפסיק עם זה כי הגעתי למסקנה שזה יכול לגרום למחלות וקצת מגעיל)
    אשמח לחוות דעת לא פסיכולוגית אלה חוות דעת רפואית.

2.יש לי עוד שאלה..
    אני חושב שיש לי פטריות איפה שהמותנים רק באזור שנמצא בו איבר המין לאיזה רופא אני צריך ללכת?
    יש לציין שיש לי פטריות בחזה שלקחתי אליהם טיפול אבל כניראה בגלל שא עשיתי את הטיפול כמו שצריך לא עדין כולכך עברו ויש לי שתי פטריות ברגליים
    לאיזה רופא אני צריך ללכת כדי לקבל טיפול במה שאני חושב שאלה פטריות באזור שבו נמצא איבר המין?
    יש לציין שבגלל שאני מאוד שעיר באזור איבר המין אני לא רואה שם כולכך טוב את העור ככה שאני דיי בטוח שזה פטריות אבל בכול זאת לא כולכך..
    י

3.עוד שאלה בקשר לגילוח
    אני בחיים עדיין לא גילחתי מחשש לגירודים ומחשש שאני בטעות יפגע באשכים וירד דם וכו'..
    אם אני מגלח את כול האזור עם מכונת גילוח שאני מתגלח איתה בפנים האם זה הגייני כלומר אני יכול לגלח את כול האזור עם המכונה וגם את הפנים ללא חחש שיופיעו לי על הפנים כול מיני דברים כמו למה שאני חושב שזה פטריות בעור באזור של איבר המין?

אשמח אם תענו לי על כול שאלה מסודר כלומר
    1. תשובה
    2.תשובה
    3.תשובה
    הרבה יותר קל לי להבין ככה
    המון תודה...!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוץ מאוד בנוגע למחלות !

הוספת תגובה

• אפשר מענה ..

חסוי
    02/04/2010

אפשר בבקשה מענה לשאלותיי?
    אני מאוד מאוד לחוץ מזה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 17

דניאלה פרייפלד
    03/04/2010

לרוב אנשים אנים נדבקים ממחלות של חיות.
    יש כלבת ויש גם סוג של מחלת עור שיש לכלב וחתול, שאדם יכול להידבק בו, אבל אז יודעים שלחיית המחמד שלכם יש את אותה מחלה.

לגבי הפטריות צריך ללכת לרופא עור

גילוח, אם אין לך מחלות, אתה לא יכול להדביק את עצמך, אבל היות ואתה מציין שיש לך בעיה של פטריות בעור ,לא הייתי מציע לך להתחיל להתגלח, עד שאתה פוטר את ביעת הפטריה .
    לא רצוי לגלח איזור עם פטריה ואז לגלח את עור פניך,ולהפך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לרופאת עור

חסוי
    03/04/2010

הלכתי יום אחד לרופאת עור אבל אחי ואמא שלי היו איתי והתביישתי לישאול זה היה כשהלכנו בקשר לפטריות בחזה
    וגם עצם זה שהיא בחורה ולא גבר קצת מפחיד אותי,אני יכול לבקש רופא עור שהוא גבר ולא אישה?

ובגלל שאני שעיר באיזור איבר המין קשה ליראות אם יש לי שם פטריות אבל אם אני ימרח משחה שנתנו לי לי נגד הפטריות ברגליים ובחזה אני יכול להתשמש גם במשחה באיזור איבר המין?
    זה מעל איבר המין ולא עליו או ממש קרוב לו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    04/04/2010

אתה יכול לבקש רופא עור. ואתה גם יכול להפנות שאת שאלתך לפורום של רפואת עור באתר Beok

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו