טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עוד לא שכבתי אבלאני בת 14 אני מאוד רוצה עכשיו.. ולא אכפת לי מה כואב ומה לא כי אם אני יואב מישהו מאודד אני כן ירצה לעשות את זה ואני לא יחשוש שעשיתי טעות...עכשיו אנירוצה לדעתאיך זה בפעם הראשונה והכי שמדאיג אותי להיכנס להריון אני מפחדת רצח!!!! וביכלל אם עדיף לעשות את זה עכשיו כי אני מתה מתשוקהמתה אני נורא רוצה ומחפשת מישהו רציני עכשיו! עדיף לעשות או לא?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין כאן כללים של נכון ולא נכון אלא מה יותר נכון עבורך. את אומרת שחשוב לך שזה יהיה מישהו שתאהבי אותו מאוד, זה הרצוי. מאוד חשוב שלפני שאת מגיעה לשלב של קיום יחסי מין, שתגיעי לרופא נשים ותבקשי מרשם לגלולות, על מנת לא להיכנס להריון ולהיעזר בקונדום כדי להימנע ממחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד