אין זיקפה באוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין זיקפה באוננות
    חסוי
    03/04/2010

הי
    אני בן 17
    אוננתי היום פעם אחת שלא עמד לי, למה זה קורה? יכול להיות כי אני מאונן הרבה? קורה שאני מאונן 3 ו-4 פעמים ביום
    היום אוננתי פעם אחת וגמרתי, אבל הוא לא עמד.
    אני לא יודע למי לפנות... אני מתבייש לפנות למישהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין זיקפה באוננות

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    03/04/2010

תדירות האוננות אצלך גבוהה מאוד, יתכן שיש התמכרות לאוננות, האם אתה חושב שזה בא על חשבון תפקודי חיים אחרים כגון לימודים, חברים וכד'? אם יש התמכרות, אז בהחלט יש מקום להגיע לטיפול בנדון. למה אתה מתבייש להודות בכך שיש בעיה ושאתה צריך עזרה מקצועית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    04/04/2010

זה לא בא על חשבון דברים אחרים
    אני מתבייש לבקש עזרה כי פשוט יש לי איזה בושה לדבר על הנושא הזה עם המשפחה או עם בעלי מקצוע
    אני לא כ"כ יודע מה לעשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    04/04/2010

אם אתה מרגיש שתדירות האוננות בשליטתך, שזאת לא התמכרות, ושזה לא בא על חשבון תפקודי חיים אחרים שהם חשובים, אז זה פחות מדאיג. אתה פנית לפורום להתייעצות וגם זה בסדר. שאלה לגבי האוננות, מה עובר עליך בראש תוך כדי האוננות? איזה מחשבות? האם אתה "בגוף" או ב"ראש"? קרה פעם אחת שלא עמד לך, קורה, לרוב כן עומד לך תוך כדי האוננות? חשוב לא "להרגיל" את עצמך לאונן במצב של "אין זקפה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה

חסוי
    04/04/2010

לרוב זה בשליטתי ואני מודע לזה, אבל זה לא בא בחשבון על דברים אחרים.
    מה הכוונה ב"גוף" או ב"ראש"?
    זה פעם ראשונה שקרה לי שלא היתה לי זיקפה באוננות
    רציתי רק לציין משהו ששכחתי לכתוב בהודעה הקודמת. בערך שעה לפני שאוננתי היה לי מין כאב קל כזה כמו שמקבלים מכדורגל באשכים אבל זה לא כואב באשכים. אני לא ידעתי למה כאב לי כי לא עשיתי כלום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    04/04/2010

"בראש" הכוונה מחשבות, חושב על כל מיני דברים תוך כדי אוננות לעומת "בגוף" הכוונה, עד כמה אתה מחובר לתחושות הפיזיות שלך, בעיקר למגע. אם אתה בראש, אתה מתנתק מהגוף, אלא אם כן המחשבות הן מיניות (למשל פנטזיות). אם זה קרה לך רק פעם אחת, ולרוב כן יש זקפה תוך כדי אוננות, אז הכול בסדר. יתכן שהכאב שחשת לפניכן באותו יום השפיע על כך שלא הייתה זקפה, אולי חששת שהכאב יחזור אם תהיה זקפה, אם יש חששות אז גם זה יכול להוביל למצב כזה. אם יש כאבים חוזרים, כדאי להגיע לרופא לבדוק במה מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    04/04/2010

המחשבות הן מיניות..
    עדיף להפסיק לאונן כמה ימים ולראות מה יהיה? או שאין קשר? אני עוד לחוץ קצת מכל העניין הזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    04/04/2010

אם כמה ימים של הפסקה יעזרו לך להירגע מהלחץ אז בהחלט כדאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו