מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין זיקפה באוננותחסוי03/04/2010
הי
אני בן 17
אוננתי היום פעם אחת שלא עמד לי, למה זה קורה? יכול להיות כי אני מאונן הרבה? קורה שאני מאונן 3 ו-4 פעמים ביום
היום אוננתי פעם אחת וגמרתי, אבל הוא לא עמד.
אני לא יודע למי לפנות... אני מתבייש לפנות למישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון03/04/2010תדירות האוננות אצלך גבוהה מאוד, יתכן שיש התמכרות לאוננות, האם אתה חושב שזה בא על חשבון תפקודי חיים אחרים כגון לימודים, חברים וכד'? אם יש התמכרות, אז בהחלט יש מקום להגיע לטיפול בנדון. למה אתה מתבייש להודות בכך שיש בעיה ושאתה צריך עזרה מקצועית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי04/04/2010זה לא בא על חשבון דברים אחרים
אני מתבייש לבקש עזרה כי פשוט יש לי איזה בושה לדבר על הנושא הזה עם המשפחה או עם בעלי מקצוע
אני לא כ"כ יודע מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/04/2010אם אתה מרגיש שתדירות האוננות בשליטתך, שזאת לא התמכרות, ושזה לא בא על חשבון תפקודי חיים אחרים שהם חשובים, אז זה פחות מדאיג. אתה פנית לפורום להתייעצות וגם זה בסדר. שאלה לגבי האוננות, מה עובר עליך בראש תוך כדי האוננות? איזה מחשבות? האם אתה "בגוף" או ב"ראש"? קרה פעם אחת שלא עמד לך, קורה, לרוב כן עומד לך תוך כדי האוננות? חשוב לא "להרגיל" את עצמך לאונן במצב של "אין זקפה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה
חסוי04/04/2010לרוב זה בשליטתי ואני מודע לזה, אבל זה לא בא בחשבון על דברים אחרים.
מה הכוונה ב"גוף" או ב"ראש"?
זה פעם ראשונה שקרה לי שלא היתה לי זיקפה באוננות
רציתי רק לציין משהו ששכחתי לכתוב בהודעה הקודמת. בערך שעה לפני שאוננתי היה לי מין כאב קל כזה כמו שמקבלים מכדורגל באשכים אבל זה לא כואב באשכים. אני לא ידעתי למה כאב לי כי לא עשיתי כלום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/04/2010"בראש" הכוונה מחשבות, חושב על כל מיני דברים תוך כדי אוננות לעומת "בגוף" הכוונה, עד כמה אתה מחובר לתחושות הפיזיות שלך, בעיקר למגע. אם אתה בראש, אתה מתנתק מהגוף, אלא אם כן המחשבות הן מיניות (למשל פנטזיות). אם זה קרה לך רק פעם אחת, ולרוב כן יש זקפה תוך כדי אוננות, אז הכול בסדר. יתכן שהכאב שחשת לפניכן באותו יום השפיע על כך שלא הייתה זקפה, אולי חששת שהכאב יחזור אם תהיה זקפה, אם יש חששות אז גם זה יכול להוביל למצב כזה. אם יש כאבים חוזרים, כדאי להגיע לרופא לבדוק במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי04/04/2010המחשבות הן מיניות..
עדיף להפסיק לאונן כמה ימים ולראות מה יהיה? או שאין קשר? אני עוד לחוץ קצת מכל העניין הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/04/2010אם כמה ימים של הפסקה יעזרו לך להירגע מהלחץ אז בהחלט כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)