מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מתחננת שתתנו לי לעצה כל שהיא..שחר04/04/2010
יש לי חבר כבר שנתיים וחצי אני בת 18 והוא בן 20 ..
אני מאוד אוהבת אותי והוא נותן לי תחושה מאוד טובה של אהבה ודאגה,(זו לא הבעיה)
בזמן האחרון בערך חודש אני מרגישה שהוא כבר לא חושק בי כמו פעם
ופעם היינו עושים את "זה" כמעט כל פעם שהוא היה חוזר מהצבא)
היום.. הוא חוזר מהבסיס לסופ"ש ואנחנו עושים את זה פעם אחת בלבד!
אחרי שבוע שלא נגענו אחד בשניה..
דיברתי איתו על זה אחרי שזה התחיל ממש להפריע והוא אמר שהכל בסדר
פשוט יש לו מצבי רוח ולא תמיד "בא לו"..
זה מאוד פוגע בי ולא כי יש לו צורך תמידי לסקס אלא כי אני רוצה להרגיש נאהבת,נחשקת.. כמו כל אישה . . .
מה לעשות? להיפרד להרפות מהקשר? אני ממש אוהבת אותו...
לדבר על זה?
או שפשוט ככה זה אחרי שנתיים אין כ"כ משיכה כי אצלי זה מ-מ-ש לא ככה!
בבקשה תתנו לי עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי?
שחר05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
דניאלה פרייפלד07/04/2010סליחה שלקח זמן לענות לך.
אני מקווה שהתשובה שלי לא יתסכל אותך יותר ,כי בעצם להגיד לך מה לעשות לא אוכל,רק את יכולה להגיע למסכנות עם כל הקושי ....
קחי בחשבון שאני מגיבה אליך למה שאת אמרת ולא עונה בשמו..
אני אתן היהוד לדבריך....
אני מסתמכת על זה שאת/אתם בניתם קשר של שנתיים + ונוצר קשר של אימון ....
"הריקוד" המיני בינכם טובה רק פחות מהעבר...
שחר, נכון שקיום יחסי מין היא דרך להרגיש נאהבת ונחשקת וגם להעניק תחושות אילו לחבר אך זאת רק דרך אחת בקשר....חיבוק ,נשיקה ,מחמאה, שיחה ועשיה של דברים שנהנים לעשות הן גם חלק להעברת תחושות אילו....הדרך בו הוא מסתכל עליך יכול להעביר תחושה זההאו אחרת...
גם יכול להיות שהוא עובר תקופה והאמת ...זה לא מכוון אליך!!! יש לו מצב רוח ולא בא לו ..אולי עובר עליו תקופה קשה במיוחד בצבא ויש לו קושי לשתף אותך או אסור לו....זה לא חייב להיות משהו אצלך,כלומר לא לקחת את זה כך שמשהו אצלך לא בסדר או בזוגיות....
את אמרת שפנית אליו..לרוב מבלי שאנו שמים לב ,פונים לבן הזוג בצורה של האשמה...למה אתה לא ...אני מרגישה שאתה... או האם פנית אליו, חיים, בזמן האחרון אני מרגישה עצובה...אני מודאגת ..מה קורה לך מה אתה חושב..איך אתה רואה מה קורה לנו..
אז זהו העצה שלי , היא אכן לשוחח, תקשיבי,לא להגיב מיד,לא להתגונן...לנסות להבין
וכל עוד הוא לא אומר בפרוש שזה בך ..לא ללכת לשם ואם יש אמון להאמין לו.
ושוב קיום יחסי מין זה לא הביטוי היחידי לאהבה
ההחלטה מה הלאה בידים שלך
לא קל לך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)