מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסבית?רווית05/04/2010
לפני כשבוע התנשקתי עם בת והיא נגעה בי ואני בה.
אני מממממממממממממש נהנתי מהמגע,זה עוד לא קרה לי לפני זה. ואני הייתי עם הרבה בנים,למרות שלא הייתה לי קירבה מיוחדת אל אף אחד מהם.
עם אף אחד לא נהנתי ככה!
וגם ששהיתנשקנו הלב שלי דפק ולא נירגע במשך שעה בערך,היה לי ממש כיף להיתנשק איתה ,עכשיו אני תוהה עם זה היה כ"כ כיף בגלל שהיא יודעת לנשק טוב או שיכול להיות שאני מרגישה אליה משהו חזק שמגביר את התחושה של הנשיקות והנגיעות.
היא לא יוצאת לי מהראש בכלל. אבל אנחנו לא רוצות להיכנס למערכת יחסים מכיוון שאנחנו עוברות מסטוץ לסטוץ אחר.
היא גם חברה טובה שלי אז מערכת יחסים לא תיהי.
כדי לי להמשיך עם הנגיעות והנשיקות? זה כיף לי באופן לא רגיל האם זה אומר שאני נימשכת אליה?שאני לסבית..
אומרים שאם מישהו גאיי זה אומר שהוא נימשך למין השני,איך אפשר להגדיר להימשך?
אני מדמינת כול הזמן שהיא נוגעת בי זה קצת מוזר כי אפ פעם לא הרגשתי ככה. סבוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות לפני כן
רון05/04/2010בת כמה את ?
האם שכבת עם בנים לפני כן ועם כמה ?
האם יש לך משיכה כעת לנשים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
רווית07/04/2010אני בת 15 וחצי
לא שכבתי עם בנים בעברי,אבל גם עם הבת לא שכבתי.
אני לא ממש יודעת מזה משיכה לבנות,כאילו אם הן מוצאות חן בעיני,אני לא כול כך יודעת. אני עוד לא הספקתי להתאהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון07/04/2010לא ציינת את גילך, אני מניחה שאת בגיל ההתבגרות, מדובר בגיל שבו את מגבשת את הזהות שלך ובוחנת את המיניות שבך. זה טבעי ולגיטימי לאפשר לעצמך את המרחב הזה של "חיפוש עצמי". נטייה מינית זה על הרצף, זה נע בין הטרו להומו אבל רובינו נמצאים איפהשהו שמה על הרצף, זה לא שחור ולבן וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)