מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לי .. בבקשה :(שחר05/04/2010
יש לי חבר כבר שנתיים וחצי אני בת 18 והוא בן 20 ..
אני מאוד אוהבת אותו והוא נותן לי תחושה מאוד טובה של אהבה ודאגה,(זו לא הבעיה)
בזמן האחרון בערך חודש אני מרגישה שהוא כבר לא חושק בי כמו פעם
ופעם היינו עושים את "זה" כמעט כל פעם שהוא היה חוזר מהצבא)
היום.. הוא חוזר מהבסיס לסופ"ש ואנחנו עושים את זה פעם אחת בלבד!
אחרי שבוע שלא נגענו אחד בשניה..
דיברתי איתו על זה אחרי שזה התחיל ממש להפריע והוא אמר שהכל בסדר
פשוט יש לו מצבי רוח ולא תמיד "בא לו"..
זה מאוד פוגע בי ולא כי יש לי צורך תמידי לסקס אלא כי אני רוצה להרגיש נאהבת,נחשקת.. כמו כל אישה . . .
מה לעשות? להיפרד להרפות מהקשר? אני ממש אוהבת אותו...
לדבר על זה?
או שפשוט ככה זה אחרי שנתיים אין כ"כ משיכה כי אצלי זה מ-מ-ש לא ככה!
בבקשה תתנו לי עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/04/2010זה מאוד טבעי בקשר ארוך טווח (ואתם כבר שנתיים וחצי ביחד) שיש שחיקה של הארוטיקה והתשוקה. בזוגיות יש את הביטחון והיציבות שהם מאוד חשובים ומצד שני יש את הרצון להרפתקנות והמיסתורין כדי ללבות את האש של התשוקה, ומה לעשות ש-2 הדברים הללו קצת סותרים אחד את השני. צריך לנסות לחפש ביחד דרכים "לשבור" שגרה. אני ממליצה בחום לקרוא את הספר "אינטליגנציה ארוטית" של אסתר פרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)