שאלה אישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אישית
    נ
    06/04/2010

שלום,
    אני בת 18 ויש לי חבר כבר כמעט חודשיים..(אני ממשפחה שמרנית אז אין לי עם מי להתייעץ)
    הכול טוב ויש משיכה והכול... אבל יש לי בעיה שנורא מפריעה לי...
    אני לא מרטיבה כשאנחנו עושים את העיניינים (לא סקס ממש עם חדירה,מבחינה אידיאולוגית... אבל גירויים ואוראלי כן..)
    עוד לא ממש הבנתי איך העינין הזה עובד. זה מרגיז וממש לא נעים לעשות בלי שהאזור לח...
    אפילו לפעמים כשאני לבד ומתגרה ממשהו אז פתאום יוצאת רטיבות.. ניסינו להאריך את המשחק המקדים וגם זה לא עבד...
    אני לא יודעת מה יש לי או מה אפשר לעשות.
    האם תוכלו לעזור לי בבקשה למצוא פיתרון?
    הייתי ממש רוצה להרטיב מעצמי אבל אם אין פיתרון אחר אז תחליבי לחות/קרם גוף/ווזלין יכולים להוות תחליף ראוי? או שיש בזה סכנה?

תודה,
    נימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אישית

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    06/04/2010

בשביל זה אנחנו כאן, וטוב שפנית...
    אני רק רוצה להבין ,מדבריך אמרת ,שאת לבדך אכן יכולה להגיע למצב שאת רטובה?
    והוא החבר הראשון?
    אוננת בעבר או רק עכשיו כדי לבדוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

נ
    07/04/2010

הוא לא הראשון... ובאחרים לא הייתה הבעיה הזאת... אני לא יודעת מה יש לי..
    אני לא מאוננת בדרך כלל... אבל לאחרונה כן התחלתי לבדוק את העיניין בגלל הזה... וכשאני לבד זה רוב הפעמים קורה.. גם כשאני סתם מתגרה ממשהו לאו דווקא מאוננות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    07/04/2010

או קיי שוב אני מבהירה
    שאת לבדך את מעוררת את עצמך ואכן יש רטיבות..
    אם כך ובעבר לא היתה קושי
    אני רוצה לברר איתך אם את עוברת תקופה לחוצה ,משהו מתריד אותך,..כלומר כיוון אישי
    אפשרות שניה שגופך אומר לך משהו, שאת לא רוצה להתיחס אליו ,בקשר עצמו ,איתו...
    או שהצורה שאתם מתעלסים לא עושה לך את זה וצריך לעשות את זה אחרת....
    כל האפשרויות בגדר של השארה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה?

נ
    07/04/2010

מה הכוונה בקשר עצמו\איתו?
    כשאני איתו אני כן מרגישה ריגוש אבל ואת הפרפרים בבטן והכול... אבל פשוט הרטיבות עצמה לא קורת...
    עברתי איזו טראומה עם האקס... אבל לא קשור ממש לבעיה הזו... משהו בכללי שהשאיר בי צלקת עמוקה... שבמשך חמישה חודשים לא הייתי מסוגלת לגעת בגבר... ולקח לי המון זמן עד שנפתחתי מחדש עם החבר הנוכחי... פעם הראשונה שהיינו יחד הפסקתי באמצע בבכי פשוט לא יכולתי לראות את האיבר שלו.......
    יש מצב שהבעיה הזאת נובעת מזה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    07/04/2010

צר לי שעברת טראומה עם הX
    וכן, מאד יכוליות שזה משפיע עליך.
    אני מעריכה אותך שהצלחת ליצור קשר רגשי מחדש!!!
    אך כנראה שרגשית מינית,את עדין זקוקה "להחלמה"....
    את אומרת שיש ריגוש ופרפרים בבטן ,את בדקת בזמן תחושותך אילו אם את נרטבת שאת לא איתו אך חושבת עליו מדמינת אותכם ביחד.....
    והאם נעזרת בתקופה הקשה או עברת את התקופת __ לבדך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

נ
    08/04/2010

כשאני חושבת עליו אז יש לי ריגוש.. אבל לאחרונה אני מרטיבה רק אם אני רואה נגיד סרטונים של גייז או סרטונים אחרים ואז באות המחשבות עליו....
    למה הכוונה ב"החלמה"? מה לעשות כדי להחלים מדבר כזה?
    וכן, עברתי את הכול לבד... סיפרתי לחברה הטובה וגם לחבר הנוכחי אבל לא פירטתי יותר מידיי.. אני לא יכולה לדבר על זה כי האקס פגע בי בעיניין שאני מאוד פגיעה בו ספציפית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    08/04/2010

אני שמחה לשמע שהיחסים שלך איתו מתבססים על אימון ושיתוף,מצידך!
    הכוונה שלי בהחלמה, שקורה לרובנו, אנחנו חושבים שהכל בסדר עם עצמנו וחוזרים לשגרע...וזה נורמלי
    ואז שלא מצפים לזה משהו מעורר את הפצע..
    את פגשת בחור שאיפשר לך להתקדם ולעבור את הטראומה, אך בקשר המיני שאת אמורה להיות הכי משוחררת ...אז כנראה (רק השארה) עדין יש חסם שאינו מאפשר לך, לאפשר לך...
    תנסי לחשוב על הסרטים שאת איתו ותראי מה קורה לך....
    ואולי כדאי לך לחשוב ללכת ליעוץ, למטפלת מינית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

נ
    09/04/2010

מה לעשות אז? להפסיק לקיים יחסים מיניים עד שאני ארגיש שאני יכולה? או לעשות יותר יחסים? או להמשיך כרגיל?
    אני מפחדת שמשהו בכימיה אולי לא עובד טוב.... אני והוא דיברנו על זה.... הקשר שלנו מאוד מאוד שלו ומתנהל על מי מנוחות אין לנו ריבים או וויכוחים משמעותיים וגם עד לפני כמה זמן לא היה מתח של קינאה... הכול היה וורוד כזה שקט~
    הוא חושב שיכול להיות שזאת הבעיה, שחסר אקשן... קצת הלחיצה אותי האמירה הזאת כי אני ממש לא בקטע של מריבות וגם הוא לא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    09/04/2010

אקשן לא חייב להיות מריבות
    מה עם ההצעה שלי לראות ביחד סרט ולהתמזמז תוך כדי ולשים לב מה עובר עליך...ולמצב הרטיבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• !!

נ
    10/04/2010

אחלה רעיון! =)
    תודה רבה רבה על העזרה! ומקווה שיהיה טוב~
    שבוע נפלא דניאלה ושוב תודה =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימה

דניאלה פרייפלד
    10/04/2010

עכשיו הבנת
    זה דוגמא, אחת מרבים....... היות ונדלקת!!!
    לכי עם הדמיון שלך וגם תשאלי אותו איך הוא רוצה להכניס אקשן לקשר ואני מתכוונת לכל הקשר לא רק המיני לא כל האחריות בקשר עליך!!!
    קשר טוב כולל מיני בנוי על שיתוף = דיבור ,שיחה ...
    ולהיות פתוחה לשמע מה יש לאחר להציע ,לשתף, ולא תמיד צריך להסכים אך להיות שם....ולחשוב
    אז אם בקשר המיני יהיה לו רעיון תשקלי..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו